Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Svar till herr Lehman

Jonathan Lehman driver en blogg där han angriper Mohamed Omar, Mig, Aldebe, ja allt som har två ben och är kritiska mot Israel. Vi är alla rasister och vi är alla antisemiter, och vi är alla hemska och vi är alla farliga och vi är alla ett hot. Jag läste hans senaste inlägg där han, som vanligt, tagit saker ur dess sammanhang. Så jag svarade honom, tyvärr valde han att inte låta mitt svar komma fram så jag får väl svara här, eftersom jag har några läsare som besöker mig genom hans fina reklam:

Ahmadinejad-anhängaren, MuslimNytt-redaktören och Mohamed Omar-beundraren Bahlool är kritisk till att jag tar upp antisemitism:
”Jag tycker det är beklagligt att man är så okunnig och ändå kallar sig en välutbildad vuxen människa…Det kommer alltid finnas stollar som den här, som försöker byta samtalsämne och försöker försvara det som inte går att försvara…”

Inlägget han refererar till handlade om honom och hans försök att sammanlänka kampen mot Israels terror, med antisemitism. Jag gjorde klart i det inlägget att det handlar inte om judehat för mig, utan för sionisthat. Såsom man kan avsky och hata nazismen eller kommunismen, så ska man kunna hata sonismen. Så här såg mitt inlägg ut:

Jag fick från min vän Daniel höra att vi har omskrivits..jag blir glad när min fanklub ökar. Jag menar såna här demokrater, som har en viss syn på vad vi tror på vad vi inte tror på är för härliga.

Den här bloggaren skriver mest om antisemitism, han menar att all kritik av Israel är antisemitism..han menar också att han beklagar sig över annan rasism osv..skitsnack. Den stora faran för världens fred är just Israel, en stat han försöker försvara genom att baktala länder som Iran och dess supporters. I dagarnar har jag fått läsa ännu fler som försöker försvara Israel och dess existens, en existens som är grundad på rasism mot araber och islamofobi. Jag tycker det är beklagligt att man är så okunnig och ändå kallar sig en välutbildad vuxen människa. Israels existensberättigande är  lika med noll, inte för att de är judar, inte för att de är demokrater, utan för att de bryter mot alla mänskliga regler det finns lagar och avtal för. Det Israel gör är att förvägra det palestinska folket dess rätt att existera, det Israel gör är att skapa en stat på bekostnad av ett annat folks stat, på bekostand av ett annat folks rättigheter på bekostnad av ett annat folks värde.

Det kommer alltid finnas stollar som den här, som försöker byta samtalsämne och försöker försvara det som inte går att försvara…Mellanöstern utan Israel skulle vara mycket fredligare..länge leve motståndet mot förtrycket och ockupationen om deet heter Hamas eller Hizbollah spelar ingen roll, om det är religöst eller vänsterorritenterat spelar även det ingen roll, det viktiga är att vi ska stå emot stater som försöker erövra och förtrycka andra stater och folk…Hur många stater har kunnat komma undan med det som Israel kunnat komma undan med?

Jag svarade honom igår att en person som talar om hat och rasism mot andra grupper, borde ta upp hatet som Israel sprider eller det hat han sprider mot muslimer (för han är ljuger och är negativ mot muslimer som är öppna med sina tankar i bloggvärlden.

Vill man sammanlänka judarna med Israel och dess brott, så kan man senare inte klaga på antisemitism. Landet Israel utöver en hemsk och äcklig politik mot ett folk de fördrivit, förnedrat, förtryckt och mördat i över 60 år.

Ett fritt Palestina är inte en dröm, ett fritt Palestina är målet. Om judarna vill leva i fred med muslimerna är inte upp till muslimerna utan upp till judarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *