Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Suck you?

Då och då får jag göra lite klargöranden:

1. Jag är vän till Mohamed Omar, men jag har inte talat med killen på minst en månad. Om han tror på tomtar eller troll spelar ingen som helst roll, det är hans åsikter. Jag har mina egna åsikter. Att komma och ställa krav på mig att jag ska ta avstånd från honom eller hans åsikter funkar inte..beter han sig illa mot mig då kanske, beter han sig illa mot folk, då kanske, beter han sig illa mot muslimer, då kanske. Dock har inget av det hänt. Han är en fri man och en fri man har rätten att yttra sig som han behagar. Passar det inte? Läs inte hans texter. Jag har i flera månader suttit och försvarat honom och hans rätt att yttra sig, inte för han är min vän, men för jag förespråkar rätten att ha en egen åsikt utan att behöva bli dömd till döden eller till bojkott.

Jag tjafsade med en vän till honom (en shia som kallade mig kafir hehe) sen dess har vi ingen kontakt men där han har rätt har han rätt och han har rätt i att han har rätt att yttra sig, det är hans rätt..har ni förstått rätt eller har ni inte?

2. Jag har inte tjafsat med allt och alla i mitt liv för ingenting. Jag har mina egna värderingar, mina egna tankar, min egen stil..att ränna runt och ifrågasätta varför jag gör si eller så, pleaseeeee. Jag är inte kafir och jag är inte murtad, jag tänker inte lämna landet och jag tänker inte lyda er eller andra. Många hävdar de är unika, i am the real thing baby..jag är unik inte för att jag är bättre än alla andra men jag är unik för att jag verkligen, med fullaste allvar, inte bryr mig om vad ni tycker om mig. Ni ogillar mig..tough luck? Att smånazzar och islamofober med för lite sex, försöker håna mig, min tro eller skrämma mig funkar inte..varje dag kommer någon klant och tror han vet mera om min egen tro, eller att han kan bestämma vilka regler och värderingar jag ska besitta. Ni säger att ni är för yttrandefrihet..JAG ÄR VERKLIGEN FÖR DEN..skillnaden är att ni är stora i orden i det sammanhanget..yttrandefrihet gäller allt och alla, så länge de inte har en annan åsikt än er (här har vi än en gång Mohamed Omar).

3. Menar ni att ni håller med alla dem ni känner? Jag har varit på så många fester, hos så många svenskar, jag lovar er, alla har ni några ruttna vänner..att tro att ni kan kasta sten medan ni sitter inte bara i ett glashus, men i ett helt område av glashus, är befängt, patetiskt och under all värdighet. Rasismen är del av det svenska samhället. Så varför hävda att jag måste bryta med den eller den andre medan ni tar er rätten att behålla era rasistiska vänner? Eller era islamofobiska vänner? Någon kom med en lista där jag skulle läsa om de stackars judar som blev gasade under andra världskriget..jaha? Hur många miljoner och åter igen miljoner har dött pga de händelserna??

Irak har mist minst 3 miljoner människor pga de spel USA och Israel använt sig av…miljoner som fördrivits, torterats och jagats..allt pga Israel..och Israel skapades pga det som ”hände” under andra världskriget. Ska jag verkligen bry mig mera om vad några fånar skriver om judeutrotningen medan de hyllar staten Israel? Medan de glömmer bort det lidande och de folkmord som drabbat muslimer över hela världen?

Jag har mera att skriva..men jag kan bara säga..suck you!! Jag är jag..Mohamed Omar är Mohamed Omar..han är ansvarig för sina ord, sina handlingar, sina värderingar..jag är ansvarig för de mina..när jag möter min skapare kommer han inte fråga varför jag försvarade hans rätt att yttra sig, utan han kommer fråga mig varför jag inte följde mitt samvete varför jag förespråkade yttrandefrihet men inte följde den och dess värderingar…

Länge leve Iran..Hizbollah..Hamas..

4 kommentarer

 1. Per 02 juni 2009

  Tror du satanisten Mohamed Omars nazikompisar på allvar gillar muslimer? Ingen har skadat palestiniernas sak och muslimerna i Sverige som han. Det är ett trist faktum. Av solidariteten blev bara hat och lögner kvar.

 2. Bahlool 02 juni 2009

  Så palestinierna såg framgångar innan Mohamed Omars intåg? Medan vi såg våra ministrar hålla tysta minuter för offren av 9/11 och för judeutrotningens judar, så såg jag ingen och hörde om ingen tyst minut för muslimerna som fick plikta med livet..Så nej, palestiniernas sak har inte skadats av Mohamed Omar, utan av den kompakta tystnaden som Sverige och svenskarna utövat. Man stödde och stödjer Israel. Medan man mördade tusentals barn i Gaza, så gick knappt några svenskar, förrutom vänsterfolk Och HÖGERfolk ut på gatorna i protest..frågan är vart var ministrarna då? vart var du då? Du har en massa öknamn för Mohamed Omar..men allt du säger är bara bla bla bla..jag var på en fest hos en klasskompis som var nazist..är jag också en ond person nu?
  Sverige tillåter rasistiska och nazistiska partier i Sverige, betyder det att Sverige är en stödjare av Nazismen?

  Ett större problem än Mohamed Omar är den islamofobi som sprids av diverse partier..det är sånt du borde bry dig om..men det är väl för mycket begärt?

 3. Per 02 juni 2009

  Vad är det som får dig att tro att det är en motsättning mellan att vara emot nazism och islamofobi? Konstigt. Jag är emot bådadera.

  Om du läste svenska tidningarna hade palestinierna ett överväldigande stort stöd, bland kulturarbetare, bland alla typer av politiker, i PEN-klubben också, för den delen. Jag deltog, om du vill veta, i Stockholm. Vill du ha länkar eller?

  Ja, Sverige är ett av de länder där mest nazipropaganda idag produceras pga den svenska yttrandefriheten. Jag är helt för den, men det innebär också att jag har rätt att säga emot dem jag tycker har fel.

  Är allt jag säger blablabla? Att du var på fest hos en nazist är en privatsak. Mohamed Omar sprider nazipropaganda i sin blogg. Det är en helt annan sak. Har du läst vad Sverigedemokraterna skriver om honom? Han drar ner islam i hatträsket.

  Du skrev att jag är hatisk. Det kan du kalla det, om du vill. Jag accepterar inte att nazism sprids oemotsagd. Och jag känner den största motvilja mot att en extremist som Mohamed Omar gömmer sig bakom islam, fast han i själva verket är satanist, och utnyttjar en stor världsreligion till att sprida hat och lögner. Det finns ett helvete, och där finns en plats för honom. Det är min sanna tro, inshallah!

 4. Bahlool 03 juni 2009

  För det blir alltid stor grej av nazism eller antisemitism, men inte ofta man hör folk beklaga sig över islamofobi, om man inte är muslim vill säga.

  Gärna ge mig en l änk. Jag följde tidningarna..man gick och började skriva artiklar om hur judarna i Sverige kände sig..samma judar som gick ut i demonstrationer för Israel ;)…
  Tidningar som SvD, DN och Expressen visade klart att de inte var emot.
  Du menar att Han är ond och satanist, för att han tillåter nazipropaganda..men käre vän, du säger ju själv att det är rätt med yttrandefriheten, att låta sådana personer och åsikter komma fram men att man ska säga emot dem…det du vill från mig är att jag ska ta avstånd ifrån hnom FÖR ATT DET FINNS UTRYMME FÖR NAZISTISKA ÅSIKTER PÅ I HANS BLOGG.
  Han har en blogg där sådana individer kanske visar sig och yttrar sig..betyder det att Sverige, som enligt dig producerar mest nazipropaganda i världen, även det är ett forum för nazismen? Mohamed Omar följer den yttrandefrihet du gillar..han tillåter alla att komma till tals..om det är nazister eller islamister spelar mindre roll.

  Ge mig länken 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *