Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Sabuni och attackerna mot muslimer

Upprördheten är stor bland muslimer över Sabunis nyaste utspel, på mejlinglistor och i bloggar haglar det negativa kommentarer och inlägg om Sveriges version av Nederländernas Ayaan Hirsi Ali. Jag skrev om det igår så hennes dumma förslag kan vi lämna därhän. Problemet jag har är med muslimerna.

Ett ordspråk lyder, en hund som skäller bits inte. Muslimerna skäller rätt högt i Sverige. Man beklagar sig över orättvisor, islamofobi och rasism, men när det kommer till kritan, när man uppmanar folk att gå ut på gatan och demonstrera eller att gå och rösta i valen, då är det tyst. Jag har sett detta symptom i över 10 år nu då jag uppmanat folk att hjälpa till med översättningar, med skrifter och med inlägg.

Tyvärr gillar muslimerna att gnälla i det privata men att gå rösta så man slipper Folkpartister och Sverige(o)demokrater, ja det går inte för sig. I förra riksdagsvalet försökte jag med vänner, med släktingar ja med allt och alla jag kände, jag bad och bönade att rösta vänster eller på miljöpartiet. Knappt någon ställde upp.

Nu har jag lite mera support, för folk insåg att hade de röstat så hade de kunnat göra något åt den högerregering som vi fick, en regering som försvagat de svaga och stärkt de starka.

I dagarna är det val igen, 7/6 är det val till EU parlamamentet, rasister kommer vinna röster och vi måste stoppa dem vidare måste vi stoppa partier som folkpartiet, ett parti som har personer som Sabuni som represtenterar det.

Jag vet hon drömmer om att vara en ny Ayaan Hirsi Ali, en kvinna som ljög, lurades och till slut fick skamligt lämna sin parlamentsplats pga hennes lögner hade korta ben.

Sabuni har gjort det till sin uppgift att bekämpa muslimerna, inte bara islam, utan muslimerna också som grupp. Förslag efter förslag sprutar hon ut, och i dem är det alltid tal om hederskulturen, en kultur jag verkligen inte märkt mycket av, eller så är det skolan, där man försöker starta en ny diktatorisk filosofi i utlärningen.

Låt oss se om denna nya ”muslimska” storm gör mera än några vågor på havet..rösta..skriv på protestbrev..skicka in protestbrev..yttra er i tidningar..Allah hjälper den som hjälper sig själv…att sitta och vänta på bättre tider har verkligen ingen nytta för den muslimska saken och för muslimernas rättigheter i Sverige.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *