Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

I come in peace

Livstid för våldtäkt och mord i Irak – DN.se.

När man tittar på SciFi eller läser böcker i ämnet, så kommer de onda aliens alltid fredligt. Ser man på serien V, så kom de som räddare, som hjälpare som vänner. Istället kom de och tog över världen och förslavade dess befolkning.

På ett liknande sätt ser jag på de amerikanska truppernas invasion av Irak. Först försvagade man landet med hjälp av embargon, sen uppmanade man irakierna att revoltera, när dessa gjorde det, då hjälpte USA, Saddam att slå ner upproret. Efter det kom ett embargo som varade i 10 år. Barn dog på gatorna för att nödvändig medicin och mat inte kunde föras in i landet. Efter det startade man ett nytt krig som kostade hittills över 1.3 miljoner irakier livet. We come in peace.

SD och andra smarthuvuden menar att västerlandets kultur och civilisation är överlägsen den arabiska, mellanösterns eller islams. Man menar att man har ett system som slår alla andra system – Demokrati.

När en muslim begår ett brott eller en invandrare, ja då är det invandringens och islams fel. När en person våldtar småflickor, mördar Engla, ja då är det en enda person som är ett dumhuvud.

Det slår aldrig dessa imperialismens förkämpar, att det alltid är individen som är ansvarig för sina dåd. Allah den allsmäktige säger själv att du ska dömas och bedömas för allt du gjort och sagt i ditt liv. Inte för vad dina barn gjorde, inte för vad dina föräldrar tyckte, utan för vad du som individ gjort.

Den demokrati som västvärlden försöker införa i resten av världen är så övertygande, så överlägsen, att man kände sig tvungen att tortera, bombar och hota för att få den införd i länder som Afghanistan och Irak. Tyvärr är vare sig demokrati eller den västerländska kulturens värderingar överlägsna andras. Ett samhälle som står så långt fram i utvecklingen, behöver inte tortera..behöver inte våldta..behöver inte bomba..behöver inte hota.

I come in peace, så sa amerikanen. Idag har vi sett resultatet av dett fredsälskande folks värderingar och ideologi. Dagligen kom det rapporter om misshandel, hot och mord av irakier. Saddams 34 åriga styre var hemskt, men det var inte så hemskt att vanliga medelirakier inte önskade sig diktatorn tillbaka..för med honom visste man i alla fall vart man hade honom.

I come in peace, så sa Bush innan han skickade sina mördarsoldater att våldta småflickor. Ändå ser inte SD och andra depraverade anhängare till dessa system, att det inte är individen i det här fallet, utan det är systemet som skapat dem. Har man sett på amerikansk militär, så ser man att de är utbildade för att döda, för att förstöra för att erövra- de är mördarmaskiner.

SD och andra proisraler och älskare av USA har missförstått världen. På deras sidor ser man antal attentat som muslimer lär ha begått, frågan är dock var det muslimen som började dessa attacker och dessa våldsdåd? Eller var de ett svar på Israel och USAs attacker mot oskyldiga?

Någon måsate ha startat den här skiten..I come in peace lurar bara SD och amerikanska dumhuvuden som röstar på män som Bush, de lurar inte mig.

En rolig sak med att införa demokrati i Irak var att USA inte ville ha en röst för varje irakier..det var efter ett dekret av den shiamuslimske ledaren Sistani, som USA gick med på att införa demokratiska val…så nej, irakierna och världen behöver inte USA eller SD, dessa hatfyllda människor som styr USA och SD är bara till för att lura sina egna anhängare..vi går inte på de finterna längre.

En kommentar

  1. anders 28 september 2009

    Väldigt bra artikel. Kunde nästan skrivit den själv, fast jag tar gärna bort SD och ersätter med medelmåtta..

    /oreligiös opolitisk svensk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *