Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Vad ska rassarna göra om 2500 år?

Professor Nina Jablonski, vid Pennsylvania State University i USA, så har hon i forskning kommit fram till att människans hudfärg ändrats på 2500 år.

I tidningen Allt om Historia 04/09, kan man läsa något som borde ge alla småbrunskjortor i SD och ND en hicka. I forskningen följde man nu levande människor tillbaka 100 generationer, alltså ca 2000 år, och då finner man att nästan alla levde på en annan plats på jorden.

Vad som är värst är att nästan alla hade en annan hudfärg då. De första moderna människorna, Homo Sapiens, hade alla mörk hud. Så vill man se sig som ättling till den moderna människan, så måste man inse att ens förfäder varit mörka. Stackars Sverigedemokrater…De är släkt med män som Muhammed och Ali de är släkt med Abdullah och Ahmed..suck.

Olika mutationer ledde till att hudfärgen förändrades. Vidare menar man att ifall en hudfärg ljusnat någon gång, så kan den även mutera tillbaka till mörkare hudfärg, ifall de ljushyadde flyttade tillbaka till varmare breddgrader.

Som exempel på det tittade man på folken i södra Indien och i norra Sri Lanka, deras förfäder hade ljusare hud men i tankt med att de flyttade söderåt så mörknade deras hud efterhand.

Inget är beständigt. Allt förändras. Vad spelar det för roll om du är vit eller brun idag? Imorgon ligger vi alla och döda och förmultnar. När vi möter vår skapare frågar han inte vilken familj vi kommer ifrån eller vilken hudfärg vi hade. Hans frågor kommer att gälla våra gärningar och våra dåd.

Vad ska brunskjortorna säga om några år när våra breddgrader blir varmare och soligare?

Salawat wa salamat 3ala Mu7ammaden we alehi al tayyibin al tahirin.

4 kommentarer

 1. mammamarie 25 maj 2009

  Intressant iakttagelse…du har skrivit mycket intressant på sistone, har inte haft tid säga det då all min tid går åt till allt annat onyttigt…fortsätt så 🙂

 2. Bahlool 25 maj 2009

  haah tack syrran 😉 så du menar innan sista tiden så var det jag skrev ointressant? 😉

 3. mammamarie 25 maj 2009

  Oh nej, det vet du att jag inte tycker. Brukar kommentera nån gång då o då i vanliga fall. Har läst din blogg o andras de sista dagarna i förbifarten, men inte haft tid att kommentera. Tänkte göra en liten drive nu när ingen sliter i mig för tillfället…

 4. Bahlool 26 maj 2009

  haha vet hur det är marie..jag själv läser bara 3-4 bloggar nu och då som du. i förbifarten..vil läsa många andras bas wallahi ingen tid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *