Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Weee Waaa Wuuuu 24-05-2009

Idag blev jga anklagad för fitna för jag hittade på saker om Aisha..tog mig 5 min att skriva ett inlägg med källor och med fakta från sunnitska böcker för att få tyst på damen som sa så om mig..men spelar det någon roll för henne? När Profeten saw kom till de otrogna sa de vi följer det som våra fäder och förfäder lärt oss..på samma sätt känns det med SD och med Salafis och med vanliga Sunnis..ja även med shias som jag mött..vi vet vad vi vet från det våra fäder sagt oss..inga källor och inga bevis i världen kan få dem att ändra sig.

Det roliga är att på shiamejlinglistor så brukade jag försvara Aisha och kaliferna..här är det jag som ses som the bad guy..ska fila vidare på mina inlägg och sen inshallah khair…

Vad fan är det med svensk tv? Jämför man med tysk tv så ser man att svensk tv på helgerna, enbart har reklam för skitprodukter på tvshop och Tvins. Man har ibland repriser av gamla serier eller så har man en massa skitprogram som ingen orkar titta på. Tysk tv har filmer, serier, tecknat..man gör allt för at ttillmötesgå sina tittare.

Vad fan är det med alla realityserier där man försöker förnedra folk? Med alla serier där du vinner ju horigare du är, ju slampigare du är, ju äckligare du är? Mamma och son söker flicka åt honom..Paris Hilton som söker vänner och folk beter sig sämre än djur värre än odjur för att vara henne till lags..Jag har inte sett skiten men man ser på reklamen att de är patetiska…Ya Mehdi edrukni..det är i såna här ögonblick jag ser fram emot domedagen lol

Dumt folk blir dummare..smart folk blir förnedrade..

Lol såg nu att folk utmanat varandra på sina bloggar men ingen utmanade mig..känner mig utanför snyft snyft

5 kommentarer

 1. Fatima 24 maj 2009

  Jag har nu utmanat dig också!! 😉 Trodde inte att du gillade sånt.. 😀

 2. Bahlool 24 maj 2009

  lol min blogg är fylld av utmaningar och sånt..men too late sis 😉 men tack ändån :))

 3. Fatima 25 maj 2009

  Va? Åh vad barnslig du är! Blev du sur för att du inte var mitt förstahandsval? haha.. 😀

 4. Marica 25 maj 2009

  Blir heller aldrig utmanad längre 🙁
  Folk gillar inte mej längre, jag har för tråkigt liv. Dom skulle bara veta allt som sker bakom bloggen, allt sånt man inte kan skriva om, he he..
  Men jag utmanar dej alltid, det vet du 😉

 5. Bahlool 25 maj 2009

  hahah jag vet marica..jag går in på din blogg minst 2-3 ggr och väntar på en utmaning 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *