Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

SD och musslor? Darwins teori har bevisats!!

Jag gick in på Tankesmedjan Feminix och läste om det förakt och den syn man har på muslimer eller “musslor”. Man varnar för denna religion, som gjort intrång på svensk mark. Jag älskar mina Sverigedemokratiska vänner, deras hjärnor bevisar Darwins tes om att vi härstammar från aporna. Inlägget handlade om muslimsk tvättning och bön, el av inlägget stod det så här i:

Fem gånger om dagen. Hur lång tid tar det? Och så undrar man varför vi svenskar tycker att muslimer är underliga, ja rent av fanatiska. Hur kan någon vilja konvertera till detta?

Jag, naiv som jag alltid är när det gäller möten med okunnigt folk, bemötta dem och så kom svaren, som vanligt hån, glåpord och inte ett enda svar på mina frågor..Vill folk verkligen rösta på såna här hjärndöda människor?

10 kommentarer:

Bahlool sa…
Vi svenskar? 😉 Så vad är svenskar som är vita infödda svenskar som konverterat? Är de inte också svenskar? De tycker sånt här inte är så konstigt.
Vi människor gör många saker på daglig basis, varför ska just det här vara extra svårt och extrakonstigt? Vissa har en ritual att de varje morgon måste ut och springa..det är hälsosamt för kroppen och tar dem 30-50 minuter..jag tycker det här är hälsosamt för själen.
Islam är del av Sverige. Man är inte mindre svensk för att man ber eller fastar.

Anonym sa…
Det har insmugit sig ett fel i din kommentar! Det står nämligen att islam är en del av Sverige. Ej riktigt, det har aldrig varit en del av Sverige, är inte en del av Sverige och kommer aldrig att vara en del av Sverige. Det människor som låtit lura sig in i islam är naturligtvis inte svenskar längre utan enbart svenska medborgare.
/Hm

Anonym sa…
Islam är inte en del av Sverige, nej. Den vill ta över Sverige, men det är en helt annan sak…

Mattias

Anonym sa…
bahlool-trollet har totalt missat att en joggningstur inte sker på arbetstid, vilket muslimer med tvångssyndrom tvingar sina arbetsgivare att acceptera deras små bönerraster.

Bahlool sa…
Så hur “smög” sig kristendomen in? Ateismen? Alla dessa värderingar och trossamfund som vi har i Sverige kom utifrån eller menar ni att kristendomen, skapad av en jude i Palestina, är svenskt? Efter ett tag blev det del av den svenska kulturen..varför inte islam?
Så Hm de som blir muslimer är inte svenskar längre..vad är det som gör en svensk och när blir han ickesvensk enligt dig och din värdeskala?
Om jag lämnar islam, är jag svensk då? Eller stoppas jag av mitt mörka hår?

Anonym sa…
Det är väl så att ingen kan avancera högre i karriären än att kränga tomater och annat krafs när man slickar en matta fem gånger om dan.Röven borde också tvättas.

Bahlool sa…
Mycket anonymt här hos dig..
Muslimer tvättar faktiskt röven..där fick du lite information 😉
Så hur är det med pauserna som man brukar få på jobb? Är det inte så att man kan och brukar be på dessa pauser?
Jag ställde några legitima frågor..men fick inga svar..som vanligt kommer man med en massa fördomar, anklagelser och hån, men aldrig med svar.
Vad händer om jag gör avkall på islam?
Varför förlorar man sin “svenskhet” om man blir muslim? Och varför är kristendomen svensk när den kommer från Palestina?

Robin Shadowes sa…
Islam och musslor hör inte hemma i Sverige eller övriga Europa för den delen. Dom som har konverterat betraktar jag som landsförrädare. Förrädare mot sitt eget land och folk. Dom skall också ut härifrån. Baloo kommer aldrig bli svensk hur han än gör. Att han skulle konvertera skulle ändå inte få mig att lita på honom. Skulle bara betrakta det som taqyyia i vilket fall som helst.

Anonym sa…
Bahlool du kan gå in på vilket badhus som helst och se att vid omklädningsskåpen dras ett par kortbyxor över kalsongerna,sedan går man ut i duschen och skvätter lite symboliskt vatten över sig så brallorna blir blöta.Det finns ingen tillstymmelse till tvagning av nedre delar.Så kom inte och snacka om att det tvagas…riktiga lortgrisar är dina kompisar.

Anonym sa…
Lite kuriosa,vad ser du på röntgenbilden om en kackerlacka kryper in i örat på en musse.

TVÅ HJÄRNHALVOR. same size.

Så som vanligt..mycket anonymt..mycket lögn..mycket hån..mycket skämtande..mycket rasism..mycket islamofobi..men inte svar, ingen logik och ingen som helst intelligens. Tacka gud som gjort mig en Muslim..Tacka gud som gett mig en hjärna att tänka med..Tacka gud att jag inte är Sverigedemokrat..

Jag kan inte annat än gratulera till att det äntligen går att bevisa Darwins teor..

9 kommentarer

 1. Tasnim 24 maj 2009

  Det blir ju sa när de stackarna inte har nagot att komma med. Da tar man till sadant dar. Som sma barn som sitter och lipar till varandra i sandladan. Jag blir mörkrädd när jag föreställer mig det skräckscenario det innebär om dessa grottmänniskor skulle fa allt fler röster.. Skulle Sverige styras baserat pa sadana puckade fördomar och nonsens, bevare mig väl. Vilka pinsamt korkade kommentarer, alltsa.

 2. Bahlool 24 maj 2009

  Tasnim: läste om Ungarn en tid sedan, där har såna här brunskjortor fått så mkt stöd, att de kör förbi zigenare och skjuter ihjäl dem. Man tog upp två fall bägge två mördade var småbarnspappor.,..som var omtyckta, jobbade och betalade skatt..man sköt alltså två människor för att de hade fel hudfärg. Hos oss är det värre..vi har alltså människor som inte är svenskar längre, landsförräderare för att de valt islam..

 3. Pizza Bagare 25 maj 2009

  Hur orkar du!
  Varför lägger du inte ut några verser från Koranen och hoppas att de tänker efter lite grann.

  [6:158] Väntar de bara på att änglarna skall visa sig för dem eller att din Herre själv skall komma eller att några av din Herres tecken skall bli synliga? Den dag då några av din Herres tecken blir synliga skall ingen som inte redan var troende eller vars tro inte hade burit frukt i goda handlingar ha gott av sin tro. Säg: “Vänta ni [på denna Dag]! Även Vi väntar.”

  [7:38] [Och Gud] skall säga: “Gå in med skaran av de osynliga väsen och människor, som levde före er, i [den eviga] Elden!” Varje gång en skara går in [i Elden] förbannar de den föregående och när de alla har samlats där, skall de sista säga om de första: “Herre! De ledde oss på avvägar; fördubbla deras straff i Elden!” [Och] Han skall svara: “Ni skall alla få dubbelt [straff], men [om detta] vet ni ingenting.”

  [7:39] Och de första skall säga till de sista: “Ni var alltså inte bättre än vi. Pröva nu på det straff som ni har förtjänat med era handlingar!”

  [8:50] OM DU kunde se förnekarna av sanningen när änglarna i dödsögonblicket tar emot deras själar och slår dem i ansiktet och i ryggen, medan [de ropar]: “[Ni skall få] pröva förbränningens plåga,

  Go kväll.

  Ses imorrn över pizza bänken!

 4. Bahlool 25 maj 2009

  Förstod inte vad du försökte säga..men eh..visst? Vad du än säger..

 5. Pizza Bagare 25 maj 2009

  Du har många islamofober som besöker din blogg och skriver illa om Islam och muslimer. Hur orkar du med det? Skräm de! Lyssnar de inte så kan du alltid skrämma de, dra några verser från Koranen så KANSKE de tänker efter.

  (Jag syftar på alla anonyma där uppe på sidan)

 6. Bahlool 25 maj 2009

  Oh ok sorry..alltså du kan inte använda dig av en bok de inte tror på. Finns bara två sätt att bemöta dem:
  1. Använda dig av deras egna källor, sidor och argument eller 2. Använda dig av logik (jag vet det funkar inte på dem men man har gjort sin plikt i alla fall)

 7. Rog 26 maj 2009

  Bevisa att ni tvättar er..haha Bara för att jag ser en muslim tvätta sig före bön tex, så är väl inte det ett bevis på att denne tvättat sig. hahaha. Kopplade på min rasistsdel ett tag i hjärnan. Gick det bra för mig?

 8. Bahlool 26 maj 2009

  haha vadå vill du med in på toa eller?
  Vi har speciella tvättningar för mensperioden och för efter att man har haft sex…

 9. Rog 27 maj 2009

  haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *