Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Jag är rädd…

Jag hamnade på Tankesmedjan Feminix, en blogg som är uttalad islamofobisk och som stödjer SD, därifrån följde jag en kommentar till en dam som ogillar islam och invandrare, men bor i USA..eh? Är inte hon invandrare? Hon i sin tur är gift med en amerikan och länkade till hans blogg.

En man som skriver om politik och ogillar islam, muslimer och mörka människor. Hans hat för vänstern är så skrämmande att han skulle utrota alla vänstersupporters om han fick makten. Från honom hamnade jag på en blogg som har namnet Scippio. Den som känner mig och känner min kärlek för Hannibal, vet att Scippio är lika förhatlig för mig som Saddam, Scippio var den ende som lyckades besegra Hannibal.

I dessa amerikanska bloggar stödjer man Israel, sprider kristen propaganda och angriper islam. Jag är rädd, jag är rädd att de svenska väljerna kommer att ge SD och deras hejdukar chansen att vinna makt i Sverige och EU.

Texterna hos Scippio och fånen som är gift med svenskan är mycket råare och mycket mörkare än de röster vi är vana vid här i Sverige. De kör dock med samma skrämseltaktik.

Man är dum för man är muslim eller invandrare. Man är efterbliven för man röstade på Obama och man har inga rättigheter. Obama är antikrist. Muslimer är en fara. Israel är ljuset. Israel är räddningen. Länge leve Israel. Låt oss stödja Israel..och så ..vidare..

Vi lever i en mörk tidsålder. Kampen är gott mellan ont, jag säger inte jag representerar det goda men jag säger att jag inte vill tysta mina åsiktsmotståndare. Jag vill inte stoppa dem från att yttra sig jag vill inte vara som dem, kicka ut alla som inte håller med dem eller passar deras mallar för vad en äkta svensk är.

Vi måste ta ställning..rösta till EU valet..det är jättelätt och tar bara några få minuter.

Dessa hatspridare måste stoppas från att vinna, vill de tala får de gärna göra det..deras argument är ändå inga argument..

2 kommentarer

  1. Hannibal 23 maj 2009

    Måste vi verkligen gilla islam?

  2. Bahlool 23 maj 2009

    Nope du behöver inte gilla älska eller förespråka islam, men är det så svårt att acceptera den? Jag gillar inte många saker men jag accepterar dem, jag kan tala emot dem med fakta men att hitta på saker att försöka mena att 1.5 miljarder muslimer är hjärntvättade eller att de har nåt genetiskt fel och är allihopa brottslingar är vad jag är emot.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *