Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

En profetia om framtiden

Dokument utifrån | svt.se.

Jag har i några månader nu varnat för att rösta på SD eller att inte rösta alls, för då får de ändå makt pga vår tystnad.

Jag tror att om 10-20 år så kommer vi leva i en mörk tidsålder, en tidsålder där dessa mörka krafter vunnit så mycket makt att de börjar med sina koncentrationsläger och massmord. Förr var det zigenare, homosexuella och judar, vem är offret nu?

”Those who cant remember the past are condemned to repeat it.” Om och om igen måste vi uppleva liknande händelser, för att vi är:

1. Inte känner till historien (se på vår ungdom idag som inte minns vad som hände Europa 50 år sen)

2. Vi lär oss inte av våra misstag.

Partier med människoovärdiga ideer och värderingar kommer inte att ändra på sig till det positiva. Dessa partier, om det är rasistiska SD i Sverige eller främlingsfientliga partierna i Norge och Danmark har i sitt hat för islam och invandringen, visat att de inte har några som helst skrupler.

Idag är det muslimen, imorgon är det vem? Vem är nästa fiende när man blivit av med muslimerna?

Jag tycker jag är en kännare av historien och jag kan bara känna sorg och fruktan för framtiden. Någon vecka sedan läste jag om ungerns rasism och hur man kör förbi zigenare och skjuter ihjäl dem. Dessa är arbetande och ärliga människor, de skjuts enbart för att de tillhör ett folk med dåligt rykte och som får bära skulden för problemen i Ungern.

Vill vi se sånt här i Sverige? Har vi glömt bort lasermannen? Han sköt 10 tal personer, och jag minns än idag hur en tjej i min klass ifrågasatte varför det var så mycket rapporter om honom. Hon insåg inte då, något som många verkar ha missat, att det är ovärdigt oss människor att slå ihjäl varandra för att vi har lite mörkare hudfärg eller har en annan tro.

Jag känner mig som svensk, men jag vet att om 10-20 år så måste jag röra på mig eller lida i landet, för då har dessa krafter lurat så pass många människor att de fått makten och med makten kan de inskränka vissa gruppers rättigheter och friheter.

Rösta i Juni, spelar ingen roll på vem bara man går och röstar. Ju fler som röstar desto mindre kraft och makt får högergrupperna. Vill ni vara delaktiga i att sådana krafter tar över makten steg för steg?

SVT play visar en underbar dokumentär om dessa rasister..watch it.

2 kommentarer

  1. Svarten 20 maj 2009

    Extremhögern – det är i dessa kretsar Mohamed Omar rör sig i dag. Sorgligt, men sant.

  2. Bahlool 20 maj 2009

    Vet inte vilka kretsar han rör sig i..men jag är inte hans far eller mor. Han är i slutändan ansvarig för sina egna ord, handlingar och skriverier. Jag försvarar dock hans rätt att yttra sig, om jag delar hans åsikter eller ej spelar ingen roll likaså som jag försvarar SDs och rasisters rätt att yttra sig.
    Extremhögern, fanatiska muslimer (finns olika sorters) och extremvänstern är alla en fara inte enbart för sina åsiktsmotståndare utan för alla som inte delar deras värderingar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *