Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

HIV? Svininfluensan?

Jag är en fan av SciFi, och gillar konspirationerna i de filmer och serier som handlar om storkapitalet och stora och mäktiga män som är skrupellösa och som använder sig av olika sätt att ta död på folk.

Här finns en film om hur Bayer, ett av de största medicinföretagen i världen (deras produkt Aspirin har blivit ett kännetecken för huvudvärkstabletten) uppdagades sälja produkter till människor, som de visste var HiVinfesterade. Därmed ledde deras beteende till att HiVn spred sig bland människor i andra länder än USA.

På bloggen Tankar i Gryningsljuset, kan man läsa om hur reportrar finner bevis för att Svininfluensan, sjukdomen som dödat många i Mexiko och som anses vara på väg att vara en stor pandemi (sjukdom som kan döda miljoner), har skapats av vetenskapsmän.

3 kommentarer

  1. Susanne 05 maj 2009

    aaaaaaaaah vad läskigt, wallahi nu när jag sitter här i soffan med laptoppen i knät och svt24 är på TV där dem håller på att diskutera svininfluensan. DÅ tänkter jag hm jag ska nog blogga lite om svininfluensan. och då ser jag att detta inlägget… hm creepy

  2. Bahlool 05 maj 2009

    muahaha skriv om det så jag får se vad du tänker om saken 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *