Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Carina Rydberg, Mohamed Omar och det västerländska hyckleriet

Västerländska ”toleransen” – hyckleri | Kultur | Aftonbladet.

Jag skrev det här några dagar sedan, och som så många av mina texter hann jag inte publicera det innan det hamnade i mina opublicerade texter. Nu när man sitter och frågar ut mig, om vad jag anser om MOs åsikter, så tänkte jag publicera det här. Jag är inte ansvarig för vad MO (Mohamed Omar) tänker och tycker jag är enbart ansvarig för mina handlingar och mina tankar. Det är därför jag inte är ansvarig för vad min mor, min far eller mina barn tänker och tycker. Mina tankar är mina och mina handlingar är mina.

Någon ifrågasatte MOs stöd för Iran, som straffar homosexuella handlingar med döden. Det är inte MOs tankar utan detta är islamisk lag. Såsom det är straffbart att vara pedofil i väst är det straffbart att vara homosexuell i Iran och i islam.

Ofta har jag skrivit om och förundrats över det hyckleri vi ser i väst.

Vi vill att mellanöstern ska ha val, men väljer de fel personer (Hamas i Palestina och FIS i Algeriet) då bojkottar vi eller stödjer era motståndare.

Vi vill att ni ska ha demokrati, men om ni stiftar egna lagar eller ifall ni inte följer vårt exempel, då ayabaya (Mazar al Sharifs shiaalagar om kvinnor och Iraks lagar om islams roll i samhället).

När vi försöker pranga på andra länder och andra kulturer våra värderingar och vårt synsätt, så måste vi väl själva efterleva dem först? När en biskop går ut och säger han tror inte på att det dog mer än 300 000 människor i judeutrotningen, behandlas han som värsta monstret, som bojkottas och angrips. När Mohamed Omar går ut och säger att han ifrågasätter vissa historiska skeenden, så ses han som en paria och angreppen mot honom haglar i media. När du följer västerlandets värderingar, åsikter eller krav, då är du en bra husmuslim, du är en bra Onkel Tom. Går du emot, står du för dina värderingar, dina egna tankar och dina egna åsikter, då är du hjärntvättad. Du tror på tomtar och gudar, du tror på overkliga saker, du tror på det som vi försökt komma undan, religionens vidskepelse.

Vi har olika mått, beroende på vem vi bedömer.

Hetsjakten på Mohamed Omar började några månader sedan, då han vågade yttra sitt stöd för Hamas, Hizbollah och Iran. Hur vågar han?

Det är alltså helt ok att du stödjer Israel, men inte Iran. Det är ok att du stödjer IRA (många i USA gjorde det) men inte Hamas. Det är ok att du stödjer motståndsgrupperna under andra världskriget men inte Hizbollah. Vad är skillnaden?

Skillnaderna:

1. Religionen. De vi inte stödjer är muslimerna.

2. Medias inverkan. När media bestämt sig för att stödja någon eller stjälpa någon, då bildar de en sådan opinion, att folket är chanslösa. Man tänker inte till och tror på allt som sägs och skrivs.

När vi struntar i våra fördomar, våra felaktiga uppfattningar och bara tittar på fakta och på rationella argument, då inser vi snart, att det vi trott på här i väst, är helt åt helvete.

Man hatar inte oss för att vi är västerlänningar eller för att vi inte tror på Allah, utan man hatar oss för att våra företrädare beter sig såsom de gjorde under mötet där Irans President Ahamadinajad talade. Man hatar oss för att vi ger stöd åt Israel. Man hatar oss för att vi hycklar. Man hatar oss för att vi följer egna regler och påtvingar andra våra värderingar samtidigt som vi kräver av dem att följa demokrati och friheter, som vi själva inte tillämpar. Vi avskyr att invandrare kommer med sina värderingar och samtidigt är vi lika påflugna när det gäller deras kultur. Vi kräver att andra ska anpassa sig och att andra kulturer och länder ska förändras. Vart är vår förändring? När ska vi inte bara tala utan även handla?

Carina Rydberg har sprungit och provocerat Mohamed Omar lite varstans. På facebook, på Gringo, i hans egen blogg och nu i tidningar som DN.

Frågan är, vad är hennes uppsåt? Enligt folk jag känner, så har hon själv erkänt att hon skickades av sionister i Sverige. Det finns många sionister som stödjer det palestinska folket, sålänge de inte stannar i Israel eller så länge som de håller sin plats och sitter i tystnad inför ockupationen.

Den värsta sortens av sionister är de sionister som bor i väst, de som inte har något som helst med det judiska folkets kamp för ett folkhem att göra. Jag är rätt säker på att Carina Rydberg, som i mina diskussioner öppet visat vilken islamofob hon är, är den sortens sionister.

När en muslim säger vi ska förstöra Israel, så betyder inte det att man ska utrota dess befolkning, utan själva statsbildningen Israel i mellanöstern, ska bort.

Jag ville och önskade att man kunde leva med en isralisk stat. Dock visar alla logiska resonemang att det inte går. Så länge som Israel består, så länge kommer palestinierna och Palestina att ockuperas och förtryckas.

Bort med Israel. Problemet med Mohamed Omar är att han öppet sa och säger vad islam och muslimer tänker.

Det är helt ok att du är emot invandringen, men du är idiot om du tar dig rätten att vara för en islamisk stat, du jagas, hånas och angrips. Man behöver inte stödja alla av MOs åsikter och värderingar, men man måste vara konsekvent i sitt tyckande och tänkande om honom och hans värderingar.

9 kommentarer

 1. mammamarie 26 april 2009

  Jävligt bra talat Bahlool!!!

 2. Bahlool 26 april 2009

  du svarade inte på mina frågor och ställningstaganade i förra posten 😉

 3. Svarten 26 april 2009

  ”Problemet med Mohamed Omar är att han öppet sa och säger vad islam och muslimer tänker.”

  Nja, att Omar skulle vara någon slags tankeläsande uttolkare av det sanna islam och uttrycker vad 1,5 miljarder muslimer anser, det är jag inte beredd att skriva under på.

  Personligen avvaktar jag med min åsikt om Omar tills han genomgått den mest omtumlande fasen i sin omvandling och själv vet vart han står. Det tycks ha gått lite väl fort för honom den senaste tiden. Just nu verkar han famla omkring i skymningslandet sökandes ljus och insikt. Och det är ju ingen dålig ambition. Återstår att se vart han slutligen landar.

 4. Bahlool 26 april 2009

  Just de sakerna han sagt om tex homosexaulitet är just vad 1.5 miljarder muslimer tror på..för det är konsensus bland de fem skolornas representanter

 5. f d ej islamofob 26 april 2009

  Islam är således en ondskefull religion som bör stoppas i Sverige och hela Euroa. Det är islamofoberna som har rätt!

  Den människosyn du och Omar står för är avskyvärd. Och er gudssyn likaså: en Allah som älskar sina lagar mer än människorna han skapat är inte en värdig gudom. Tvi vale! Som tur var vet jag att inte alla muslimer tänker som ni.

 6. Bahlool 26 april 2009

  Så nu kommer ditt sanna jag fram? Islam är ondskefullt för att det inte tillmötesgår dina fördomar, dina krav och dina förväntningar? Vad muslimer tänker spelar mindre roll..du har två val..du är muslim eller du är inte muslim. Som muslim följer vi Allahs lagar. Annars är det inte lönt att kalla sig muslim. Eftersom dina ”muslimer” dina små husmuslimer, dina små Uncle Toms, inte vill följa islamsk värdegrund, då är de tom mindre muslimer än du 😉
  Hur ska du stoppa islam? förbjuda den? haha..sprida mera lögner? Bränna ner moskeer? Kanske förbjuda slöjan? Varför inte samma som så många andra islamfober, koncentrationsläger och fängelser och bombningar och mord på muslimer? Ingen fara..vi är vana..

 7. Mohamed Omar 27 april 2009

  Tack Bahlool!

  Du är en klippa. Det jag har sagt är ingenting kontroversiellt inom islam. Det är vad som lärs ut i varenda moské. Men man försöker få det att framstå som mina ”extrema åsikter”, vilket är befängt.

 8. Bahlool 27 april 2009

  Det handlar mest om att man försöker med samma sak som man gjorde med Kristendomen. Förändra den så den passar västvärldens ”värderingar” och därmed frånta religionen dess gudomliga kall. När Allah inte spelar någon roll, då blir ”muslimer” som inte tror på Allah och som följer modetrenderna i väst, de som man ser som representativa för religionen. Människor som tror mera på Allah och dennes lagar blir till paria, som i fallet med dig.
  Det är därför såna här vill stoppa Islam och islamiseringen, med alla medel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *