Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Hatet mot muslimer

Rumsrent med smutsigt förakt – Andreas Malm svarar på kritiken mot boken “Hatet mot muslimer” | Kultur | Aftonbladet.

Andreas Malm har skrivit en bok som risats och rosats av krtikerna, frågan är dock vad ska den stora massan säga och tycka?

Boken beskriver det hat och de fördomar som sprids och spreds mot muslimerna i Europa. När man besöker SDbloggar, så ser man att de fördomar han tar upp, är de fördomar som verkligen finns bland den svenska befolkningen som stödjer SD och deras gelikar.

Muslimerna får skulden för krig, misär och för ekonomisk kollaps i det svenska samhället, liknande scenarion ser man i land efter land ute i Europa. Vill man vinna val, så ska man skuldbelägga någon och vem är bäst tillämpad om inte muslimerna?

Malm visar på hur man uppmanar till folkmord, slakt och krig för att minska muslimernas stora antal. Sådana här saker har man som muslim fått höra ofta, man har fått höra att det är vad väst har hållit på med i århundraden, men det är först nu det är bevisat med källor och belägg.

Man demoniserar muslimen, denna parasit som inte hör hemma i Europa, denna parasist som är här för att ta över vår kultur och som tillhör en barbarisk underlägsen kultur. Samma tankegångar hörde man om judarna på 20 och 30 talen..och vi vet vad som hände sedan.

Vad ska man göra med de 5 miljoner muslimer i Tyskland och Frankrike? Vad ska man göra med de 400 000 muslimer i Sverige? Folkmord och pogromer har det alltid funnits och existerat. Man kan inte bara slänga ut oss..så vad är lösningen om inte framtida folkmord. Till slut kommer Europa att se en muslimsk minoritet i landet som utgör en fara för systemet i Europa och det kan inte leda någonannanstans än till massmord.

Jag ska ingenstans..islam har varit del av Europa i tusen år och muslimerna har varit del av Europa i tusen år. Jag har själv inte läst boken än, men jag ser fram emot att läsa den för att titta på Malms tankegångar.

Demoniseringen av muslimen måste upphöra annars ser vi fram emot massmord, krig och inbördeskrig.

6 kommentarer

 1. Rog 09 april 2009

  Har du läst boken? Jag fyller år snart och eftersom jag avgudar dig så kan du väl köpa den åt mig =)

 2. Rog 09 april 2009

  Men är inte allt som är fel i världen muslimers fel. Jag brände tex min mjölk på spisen idag. Detta måste vara muslimernas fel. För precis när detta skedde så gick det förbi en dam utanför min lägenhet med slöja. Fy på er muslimer

 3. Bahlool 09 april 2009

  vädret är hemskt kallt..muslimernas fel!!

 4. Rog 09 april 2009

  Min tv pajade precis. Tror jag kan finna orsaken Muslimerna

 5. N.E 11 april 2009

  och det som inte är arabernas fel är judarnas fel….

 6. Rog 11 april 2009

  å det som inte är judarnas fel är negrernas fel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *