Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Weird people

Tog kontakt med några muslimer och bad dem skriva artiklar för tidningen. De svarade inte ens; även efter flera dagar så har de inte sagt nej tack eller ja tack eller kanske utan bara ignorerade mina mejl. Det här handlar om 3 olika personer.

Några av dem skriver i sina bloggar eller på skittidningen Gringo..men när en muslim ber dem om en sådan här sak, så får man inte ens ett svar. Jag kan enbart komma på tanken att de ogillar mig som shiamuslim och tror på myten, umgås inte med dem. Tyvärr är ju tidningen även styrd av en sufisunni och en sunni utan någon som helst anknytning till de olika skolorna. Jag har i över tio år beklagat mig över den här nonchalanta attityden, där man kan skriva för ickemuslimer, där man kan tro att man lever i en liten bubblar och att man inte ska föra väsen.

MuslimNytts artiklar ökar och dess läsare och besökare återkommer dagligen. Varför kan man inte göra det här, som en vän sa, fi sabil Allah? Att man ogillar mig, det kan jag leva med. Jag har jobbat med folk som ville sticka en kniv i mig, men spelar ingen roll..man gör det för jobbets skull. Nu måste man göra det här för  Allahs skull. Vi försöker undvika att ha en tidning som bara handlar om islam, men vi vill gärna ha en tidning med islamiska förtecken.

När vi satte upp videon över rasismen och fördomarna mot araber och muslimer i Hollywood, så sa en person att han ogillade att man såg halvnakna kvinnor i filmen..det var ju knappast det som var uppsåtet eller? Tror folk dock att MuslimNytt är en fanatisk tidning, så kan de hälsa hem..vi är flera stycken som jobbar med den och skriver för den och vi har alla olika agendan och olika syn på islam, muslimer och världen.

Har ni artiklar ni vill skriva, om livet, tankar, ja allt, så var inte blyga. Snart är Daniel klar med en ny layout och vi hoppas att folk inser vilken ynnest det är att få bli publicerade utan att bli stoppade eller censurerade..

MuslimNytt

En kommentar

  1. Umm Elias 02 april 2009

    Vill du att jag gör reklam på ett systerforum åt dig ;)?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *