Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Dagens skämt

Dagens skämt, och det är inte Sverige(o)demokraterna för en gångs skull:

Hittat den hos Darius (finns på min länklista) killen sjukt rolig humor, så give it a try!!

En irländare går ut ur puben efter att ha druckit några öl. Just när han kommer ut möte han en maskerad man och får frågan: Är du katolik eller protestant. Irländaren tänker snabbt och säger det är farligt att säga jag är katolik tänk om han är protestant? Säger jag att jag är protestant är han kanske katolik och skjuter mig då..Irländaren svarar att han är jude.

Den maskerade mannen säger då…Vilken tur jag har som är arab…

Hmm låter bättre på engelska..

An Irishman was coming out of a pub one night after a few Guinesses. When he walked out the door, he was accosted by a masked gunman who said ”Are you a Catholic or are you Protestant? The Irishman didn’t know how to answer, because the thought to himself ”If I say Catholic, I could get killed, and if I say I’m Protestant, I could get killed.” So, quickly he answered ”I’m Jewish.” The gunman replied ”Well aren’t I the luckiest Arab in Ireland!!!”

————-

Mannen var ute och provkörde sin nya Porsche. Han fällde ner taket och tryckte på gasen. När han körde i 120 Km/h såg han blåljusen bakom sig. Polisen kom ikapp honom. Mannen tryckte gasen i botten men när han närmade sig 170 km/h började han undra vad han höll på med och stannade bilen. Polisen kom fram till bilen med en böteslapp i handen…

Polisen – Det har varit en lång dag och mitt pass är snart slut, och dessutom är det fredag så jag har ingen lust att trassla med massa papper. Jag släpper dig om du ger mig en bra förklaring till fortkörningen, en som jag aldrig hört tidigare!

Mannen tänkte i 3 sekunder och svarade – Min fru lämnade mig förra veckan. Hon stack iväg med en polis. Jag trodde att han ville lämna tillbaka henne!

Credd till bror Eugen (L)

10 kommentarer

 1. Darius 02 april 2009

  hahahaha skön du e 😀

 2. Fatima 02 april 2009

  Haha! Ja den låter mycket bättre på engelska – du suger på att översätta! 😀

 3. Bahlool 02 april 2009

  nu ska jag fan sluta översätta!! JAG ÖVERSATTE RÄTT!

 4. Fatima 02 april 2009

  Njaa.. Detta hade varit bättre..

  ”Jamen, jag var mig då den tursammaste araben i Irland..” 😉

 5. Bahlool 02 april 2009

  bra översättning faktiskt men vissa har inte så mkt tid som vissa andra 😉

 6. Umm Elias 02 april 2009

  HAHAHaHAHA….Me like

 7. LILo 02 april 2009

  ha ha.. u suck 🙂

 8. Bahlool 02 april 2009

  Inte nog med att din syster och mamma mobbar mig nu är du också här och mobbar Lilo..snart kommer väl lillsyrran, brorsan och pappa också och misshandlar mig verbalt 🙁

 9. LILo 03 april 2009

  🙁 no baby dont cry…
  men.. haha börjar faktiskt tycka lite (LITE!) synd om dig… 😛

 10. Bahlool 03 april 2009

  lite??? LITE?????…hmmmm ni småtjejer är kaxiga vet ni inte att jag har bästa kontakten med er mamma? För dig blir det slutet på att lyssna på Michal Jackson!! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *