Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Expressen och krigslobbyn…

Gör upp med gudsstaten – Ledare – Expressen.se.

USA gick in Irak, med förevändningen att irakierna höll på med massförstörelsevapen. Det visade sig ju vara lögn.

Svensk och västerländsk media gick USAs ärenden. Man haussade upp hotet från Irak till nya höjder och opinionen i USA och resten av världen var rätt positiv till kriget.

Idag ser vi liknande tendenser när det gäller Iran. Iran har, enligt de avtal man skrivit på, rätten att utforska och utveckla kärnkraft. Något de hävdat hela tiden. USA, och deras vänner, menar dock att Iran har andra planer. Man utgår ifrån att Iran är de onda och att de vill regera över världen och att iranierna planerar att bomba hela världen tillbaka till stenåldern. Ingenstans i Irans retorik finns belägg för detta. Gång efter gång har de sagt att de bara vill utveckla fredlig kärnkraft, en rätt de har enligt avtalen.

Nu skriver Expressen, i denna artikel, gång efter gång om att Iran har ett kärnvapenprogram.

Man menar att ifall Iran lyckas med sitt program, så kommer det startas en kärnvapenkapplöpning. Jävla skitsnack!!

ISRAEL HAR REDAN KÄRNVAPEN. KAPPLÖPNINGEN HAR REDAN STARTAT!

Det är sådana här okunniga människor som sitter och förmedlar sina tankar och sina nyheter till oss. Är det då konstigt att världen lider av okunnighet och av fördomar?

Talar man med svensken om utrikespolitiken, så kommer man att få höra de här fördomsfulla och okunniga replikerna. Man kommer hävda att Iran är den största faran för världsfreden. Den som minns nyheterna från dagarna innan kriget mot Irak, minns att det lät likadant då, enda faran Irak utgjorde, var för sitt eget folk.

Vi måste vara mera noggranna i vår kritik av media och dess uppsåt. Vad har Expressen för uppsåt? Vad har CNN, BBC och SvT för uppsåt? Kan vi lita på media, som bevisat gång efter gång, att de gått USAs och Israels ärenden och haft fel?

Stödjer vi eller är tysta inför hoten mot Iran, måste vi vara i det klara med att vi då har blod på våra händer. Det är inte bara USA och Israel som kommer att mörda barn i Iran, såsom man gjorde i Irak, utan då är det även vi, vi tysta massor, som kommer att vara ansvariga.

Den som är tyst inför orättvisan, är som en tyst djävul/ Imam Ali

3 kommentarer

  1. Ahmed 27 mars 2009

    Israel Israeel Iiiiiiiiisraell räddaren i den fria världen

  2. Bahlool 27 mars 2009

    Bra att du insett att det är lika bra att ändra namn till Ahmed..massinvandringen har tagit över 😉 (de som vill förstå skämtet ska veta att herren uppgivit en falsk email, med ändelsen stoppa massinvandringen nu)

  3. mammamarie 27 mars 2009

    Du har skrivit fel.Du menar: Israel gör den fria världen räddare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *