Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Bråka inte med farfar

En farfar skulle kollas upp av skatteverket. Till mötet med skatteverkets representant, så tog han med sig en advokat. Skatteverkets representant frågade farfar hur det kan kom sig att han levde ett utsvävande liv och ändå hade han ingen inkomst. Farfar sa att han spelade och slog vad och det levde han på, något representanten såklart inte kunde tro på.

Farfar ville bevisa att han inte ljög och slog vad med representanten om ettusen dollar att han skulle kunna bita i sitt ena öga. Skatteverkets anställd gick med på det. Farfar tog då ut sitt ena öga, som var av glas, och bet i det.

På nytt ville farfar slå vad, den här gången om att han kunde bita i sitt andra öga. Representanten tänkte att det här kunde han inte förlora, gubben var ju inte blind så ett fungerande öga måste han ha. Så de slog vad om tvåtusen dollar. Farfar tog då ut sina tänder och använde dem för att bita i sitt andra öga.

Nu blev representanten sur, han hade förlorat tre tusen dollar till den här gamlingen. Farfar sa då låt oss slå vad, kvitt eller dubbelt, om 6000 dollar att jag kan stå vid ena sidan av ditt skrivbord, pissa och träffa papperskorgen på andra sidan, utan att en enda droppe hamnar på ditt bord. Representanten gick med på det, det är omöjligt att det här lyckas.

Gubben tar fram sitt kön, börjar pissa men hur han än vände och vred, så hamnade allt urin på bordet. Representanten för Skatteverket blev överglad och började dansa av glädje. Plötsligt ser representanten att gubbens advokat slår sig för pannan och ser ledsen ut, på frågan om han är ok svarar han nej. I morse kom farfar till mig och sa att han skulle på möte med skatteverket. Han slog vad med mig om 25 000 Dollar om att han kommer pissa på skatteverkets skrivbord och att representanten för katteverket kommer hoppa och skratta av glädje…

5 kommentarer

 1. alyssa 20 mars 2009

  den var bara nasty =|

 2. Bahlool 20 mars 2009

  hahah var inte så pryd utan var glad att jävlarna på skatteverket fick sitt 😉

 3. alyssa 20 mars 2009

  haha jag e absolut inte pryd… men 😛 jag har för stark fantasi!! urk.. hahahaa

 4. mammamarie 21 mars 2009

  Jävla farfar, har ju sagt han ska hålla sig inomhus.

 5. Bahlool 21 mars 2009

  hahahaa marie 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *