Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Veckans skämtare

Killen fick mig till att le..så ville att ni också skulle se hur rolig han var

Bob Larsson
bobban_larsbars@hotmail.co.uk
78.69.***.**

Bahlool din jävla förståndshandikappade idiot, de efter effekterna som Palestina lider av, är oundvikliga konsekvenser, av att Hamas helt oprovocerat började ett krig med ett fredligt, humanistiskt land, och de agerade 100 % i självförsvar.
Hamas HADE VALT att använda civila Palestinier som mänskliga sköldar, så att civila dör är deras fel inte Israel. KRIGET är i vilket fall som helst slut, så demonstrationen var onödig. Dessutom var det en TENNIS match, med största sannolikhet så hade de israeliska tennis spelarna inget med ockupationen av Gaza att göra de ville bara spela tennis, som vanligt så har du gjort en stereotyp av anhängare av eran våldsamma, primitiva hat religionen, som hysteriker som vid minsta förnuftig kritik av rationella människor, börjar använda våld, förolämpningar och censur, för att dölja sanningen om eran oerhöt barbariska, mysoginistiska, anti-human rights HAT kult.
åkn tillbåks till Irak och stena ihjäl några kvinnor för att ha visat ansikten offentligt, Muslimer påminner mer om djur än människor, och detta är inget rasistiskt, eftersom ISLAM ÄR INGEN RAS, det är en hat kult som har hjärntvättat en billion människor till att utöva våld, och förstöra världen på alla tänkbara sätt

7 kommentarer

 1. Nicklas Eriksson 08 mars 2009

  Ja han verkar ju inte ha alla får i fållan. Jag får också såna, men det brukar vara sympatisörer till SD som skriver.

 2. Bahlool 08 mars 2009

  Jag har fått runt 99% av alla inlägg från sådana typer..skrämmande om det är så här innan SD vunnit..tänk dig då när de vunnit platser till riksdagen..då är man verkligen i stor fara.

 3. alyssa 08 mars 2009

  ja han har ju inte alla chips i påsen 😛

  AHHAHA svenska uttryck cracks me up!

 4. umzacharia 09 mars 2009

  Oj då!! Vad hade han ätit till frukost?? Taggtråd?!

 5. Bahlool 09 mars 2009

  så som han stavade så verkar det så um 😛

 6. Rune 09 mars 2009

  Jag la mitt förra inlägg fel, du kan radera det om du vill, frågan skulle vara här om man får lägga upp andras IP offentligt?

 7. Bahlool 09 mars 2009

  för att säga sanningen vet jag inte lol..jag har ibland skitit i att ge ut ip och bara namnet och texten men så rasistisk som han var så tror jag nog att hans isp skulle gilla hans text..men ska nog ändra på det innan jag hamnar i mera problem än jag redan gjort på senaste tiden 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *