Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Update

Nåja..Dåså

Ingen av mina palestinska vänner ska till demon imorgon. Så jag får hoppa med 🙁 Hoppas folk har bättre moral och uppslutning än vad jag har.

Galub är hemma igen..saknat henne 🙁 funderar på att gå ut och käka på nåt indiskt eller thai corner (mitt gamla favoritställe i stan, tog mina dejts dit..jag betalade och de gick knullade andra..bra deal?)

Trött..ändå gör jag inget..tror det är som mina vänner säger..jag tänker för mycket. Tänkandet har lett till att min pappa fick göra operation efter operation..min framtid? I och med att jag var sjuk, så gick jag upp i vikt igen..runt 88…målet är 75…varför kan jag inte ta och börja träna igen?

Familjen har riktigt ont om pengar och de skickade lite Pund och sånt, få se om jag orkar gå växla eller ska skicka brorsan/syrran. De har ont om pengar och ändå skickar de pengar..this is why i love them and this is why i hate them and this is why i fight them…

Those were the days my friend..we´d thought they´d never end..

My Heart is aching of Sorrow and Grief..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *