Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Antisemitism eller rasism?

Enligt nyhetsbyrån NTB säger Gerstenfeld att norrmän är ett barbariskt och ointelligent folkslag med ett sjukligt behov av att trotsa världsopinionen.

Så säger Manfred Gerstenfeld, en Israelisk statsvetare. Han anklagar Norge för antisemitism, men samtidigt sprider han sådan rasistisk dynga, dyna som drar ett helt folk över en kam. Om jag hade sagt judar är si och så, vad hade jag fått för tillmäle då? Nu har vi istället en jude som säger det här om ett helt folk, barbariska och ointelligenta. Rasism av värsta sorten. Jag väntar på alla sionister, som försvarar Israel, här har man ännu ett bevis för den rasism som frodas i apartheidstaten. Jag väntar på alla som brukar hoppa på nån galen muslim, nu har ni tillfället att hoppa på tåget och angripa den här rasisten. Eller är det acceptabelt, för att han inte är muslim?

viaNorge anklagas för antisemitism | Utrikes | SvD.

7 kommentarer

 1. Himler 02 mars 2009

  Den evuge juden,

 2. Bahlool 02 mars 2009

  vadå den eviga juden?

 3. K. 02 mars 2009

  Kritik av Israel är inte antisemitism. Det är oseriöst att hävda det.

  Det är snarare majoriteten av de israeliska väljarna och regeringen som är rasister. Den här författaren är en av dem i och med sitt uttalande.

  Heder åt Norge som står upp för de som förtrycks av Israel! Mes-regeringen i Sverige bör följa samma exempel.

  Israel har ihjäl tusentals palestinier och media och väst är tysta. Annat var det vid kriget i Georgien då det skulle tillsättas ”människorätts”kommitteer osv osv. Hyckleri. Demokratin och friheten är en bluff.

 4. Sancak Beyi Emre 02 mars 2009

  Det roliga är att utan en utomstående fiende, hade Israel rasat samman av inre splittring…. Det var iaf en slutsats en klasskamrat hade som forskat i 2 år i frågan i Israel…..

 5. Bahlool 02 mars 2009

  Sancak det tror jag också på

  Det roliga är att utan en utomstående fiende, hade Israel rasat samman av inre splittring…. Det var iaf en slutsats en klasskamrat hade som forskat i 2 år i frågan i Israel…..

 6. bouhamza 02 mars 2009

  Dubbelmoral är obligatorisk då man propagerar sionism (i de kläder den nu bär)

 7. Hanna 02 mars 2009

  Angående det här uttalandet: Det är oacceptabelt om det stämmer att han har sagt detta. Att anklaga någon för antisemitism är en sak, men det ska vara grundat på fakta och inte bara något man slänger ur sig för att man inte delar någons åsikt. Dessutom är det helt fel att säga något sådant här om något folk, oavsett vem det är som säger det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *