Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Vart är SD nu?

Städare misshandlad – och instängd i container | SvD.

Närsomhelst det sker ett brott, så brukar SD, dragan och hans töntklubb och andra småfascistiska grupper och bloggar, ta upp brottet och beskylla invandringen för det. Nu har det begåtts ett brott, tre unga människor (om man kan kalla dem det) misshandlade några invandrare. Invandrare som jobbade med städning. Under misshandeln fick de höra glåpord och trakasserades, sedan slängdes de ner i en sopcontainer.

Det här kan också bli invandringens fel, invandringen bär skulden för att dessa människor inte hör hit, så de får skylla sig själva om de får på nosen. De får skylla sig själva för att de flydde krig och de får skylla sig själva för att de inte var så vita. Undrar hur många som kommer blogga om det här, och undrar hur många som kommer tycka synd om de här människorna, vars brott var att de försökte jobba för sitt levebröd.

I Irak blev man torterad och misshandlad, i Sverige blir man torterad och misshandlad, vad är skillnaden?

Rösta på högern, rösta på vänstern, rösta på vem du vill, men ge inte makten till SD och deras gelikar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *