Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Stoppa Matchen

1 000 poliser till Israel-match | Inrikes | SvD.

Aftonbladet

Röda Malmö

Varför allt det här besväret för att stödja en apartheidstat som Israel? Varför är man tvungen att betala så många miljoner (över 1000 poliser, skadegörelse osv) för att stödja och hjälpa denna stat, att fortsätta med sin propaganda om att de är ett offer för antisemitism? Varför kan Sverige inte gå i bräschen för försvaret av de verkliga offren för den här konflikten? Palestinier och libaneser!

Matchen är ett bra tillfälle för Israel att utmåla sig som offer för konflikten i mellanöstern. Folk ska glömma bort att Israel ockuperar land. Folk ska glömma att Israel mördat barn. Folk ska glömma att Israel har kärnvapen. Folk ska glömma att Israel brutit mot över 42 FN resolutioner. Folk ska glömma att Israel får svidande kritik av människogrupper, årligen!

Länder har bojkottats förr. Titta på USAs och Sovjets bojkott av varandras tävlingar. Titta på bojkotterna av rasistiska Sydafrika. Varför har folk svårt att bojkotta Israel? Varför är det ok för denna stat att mörda, misshandla, tortera och fängsla oskyldiga? Varför kan denna terrorstat inte bojkottas? Varför måste Sverige låta dem komma till Sverige och spela matchen här, när vi ju ser vilka brott Israel begått?

Stoppa matchen om du tror på en barmhärtig gud.

Stoppa matchen om du tror på mänskliga värden.

Stoppa matchen om du  är emot förtryck och fängslande av oskyldiga.

Stoppa matchen om du avskyr människor som mördar barn.

Stoppa matchen om du avskyr rasism.

Stoppa matchen om du hatar fascism.

Stoppa matchen om du ogillar tortyr.

Stoppa matchen om du vill vara konsekvent.

Ska vi tolerera Israels terror men samtidigt beklaga oss över någa U-länders terror och förtryck? Ska vi acceptera Israels ursäkter, men klaga på de ursäkter mindre stater anför för varför de får komma undan med brott mot mänskligheten?

Stoppa matchen om du ser dig själv som en människa som är för rättvisa. En människa som inte vill ha en förtryckarstat i vår tid. Sovjet är borta, DDR är borta, Saddams Irak är borta, nu är det tid för Israel att göra sig av med sin omänskliga syn på araber. Nu är det tid att stoppa matchen så de inser att de inte kan fortsätta mörda och komma undan med det. Israel begår brott D A G L I G E N.

Stoppa matchen och stoppa Israels terror.

34 kommentarer

 1. Joel 26 februari 2009

  ”Varför är man tvungen att betala så många miljoner (över 1000 poliser, skadegörelse osv)”

  För att extrem vänstern, muslimska grupperingar och andra som stödjer Palestina inte kan följa Sveriges lagar.

 2. Bahlool 26 februari 2009

  Joel vi har högern som demonstrerat också. Då har det också blivit problem. Hört talas om civilkurage? Hört talas om civil olydnad? Någon måste sätta ner foten.

 3. Cyron 26 februari 2009

  Muslimer i Sverige är ett större problem än vad Israel är.

 4. steffo 26 februari 2009

  Så trött på extremvänstern. Varför reagerar man inte när sverige spelat fotboll mot turkiet, saudiarabien, ryssland etc??

  antisemitismen går igen

 5. Bahlool 26 februari 2009

  Cyron problem för vem? Vad har muslimer i Sverige gjort som är så hemskt?

 6. Bahlool 26 februari 2009

  steffo starta en bojkott av Saudiaraiben och jag kommer med glädje skriva om det. Turkiet ser jag inte som ockupant, inte heller Saudiarabien. Dessa två stater ockuperar inte, går inte emot FNs resolutioner osv. De startar inte krig var och varannan månad för att slå ihjäl barn och kvinnor. Kina kan jag tänka mig på samma nivå som Isarel, betyder det att vänstern har hat för ”gulingar” också eller vad? Du måste väl kunna se att Israel, Kina och några få andra stater, är värre än andra?

 7. Dansken 26 februari 2009

  Den ekstreme ventrefløj og autonome anarkister er offer for islamisk propaganda. Længe leve Israels ret til at eksistere og forsvare sig. Israel er et demokratisk land, som kæmper mod de svenske ”nyttige idioter” langt ude på venstrefløjen.

  Det er eks-kommunister og andre naive mennesker som desværre har mistet al troværdighed ved at gentagne gange støtte diktatorer, Stalin, Saddam Hussein, Pol-Pot, Fidel Castro.

 8. Sören Väl 26 februari 2009

  Låt inte rasister stoppa matchen. Rasisterna accepterar matcher mot vilka blodiga diktaturer som helst, men inte mot mellanösterns enda demokrati – troligen för att de inte gillar judar.

 9. Bahlool 26 februari 2009

  Dansken: Visst är Israel en demokrati, men denna demokrati ockuperar ju människor och land enligt FN. Vad har detta med vänstern eller med muslimer att göra? De som stödjer Israel är exhöger människor, som stödde Hitler, högerns politiker i Sydamerika och nu Israels ockupation. Alla har vi stött eller gillat fel personer och stater, men det är väl knappast poängen här? Här har vi en stat som begår illdåd, är det inte på tiden att ta avstånd mot det? Israel får gärna försvara sig, de får gärna existera, men inte ockupera, inte starta krig inte mörda eller fängsla oskyldiga. Du måste väl förstå att det går emot allt som har med demokrati att göra?

  Sören Väl: Är det rasism ifall man vill stoppa en stat från att komma undan med sitt mördande? Bara för att man är demokrati, betyder det då att man har rätten att begå illdåd? Är demokrati någon slags ursäkt för det som Israel gör? Hamas valdes i demokratiska val, varför accepterar du inte det och varför tycker du inte att det är en ursäkt för deras dåliga beteende?
  Accepterar du att en demokrati får gå emot folkrätten och mot FN, så menar du att vissa har rätt att bryta mot regler, för att de är demokrater eller demokratier.

 10. eva 26 februari 2009

  På Hitlers tid kom antisemitismen ofta från höger. Judar är fortfarande mycket misstänksamma mot extremhögern. Nu är det också extremvänstern som som står för antisemitism i stor skala. Judar i allmänhet tenderar att stå politiskt socialt liberalt. Israel bestod i början mest av kibbutser och social samlevnad.
  Amerikanska judar visade stor solidaritet i frihetsrörelsen av svarta afrikaner. Det var unga judar som åkte på bussarna i södern. Amerikanska judar röstade 80% på Obama.
  Det sista valet i Israel är endast en reaktion av det hot och ovilja av Iran, Hamas, Hisbullah och dess påhejare, för Judarna att ha en stat. Israel och judar är inte aggressiivt. De startar inte krigen. Gaza har oavbrutet skjutit raketer mot Israels civila under 8 år.
  Marschen på lördag mot rasism är ironisk. Hur självblind och full av fördomar kan man vara. UNWRA under FN består av Hamas medlemmar. Är det ok att Hamas bryter mot folkrätten.

 11. Bahlool 26 februari 2009

  Fel eva, Hamas hade vapenstillestånd, men ditt kära Israel mördade Hamasmän, och det ledde till att man inte förnyade det. Israel vägrade tillåta att gränserna öppnas, vad skulle du gjort om du levde under embargo och bojkott år in och år ut? Skulle du tåla det? Knappast. FN och UNWRA består av Hamas medlemmar? Namn på dessa medlemmar snälla rara? Jag vill gärna kolla up det här. Ingen har rätt att bryta mot folkrätten, särskilt inte stater och organisationer som skrivit på avtalen som binder dem fast vid dessa lagar och rättigheter.
  All kritik av Israel är inte rasism. All kritik av judar är inte antisemitism.

 12. Tedurur 26 februari 2009

  Herregud, hur korkad får man bli?
  ”Varför är man tvungen att betala så många miljoner (över 1000 poliser, skadegörelse osv)”
  För att du och dina gelikar beter er som ociviliserade stenåldersmän och på något konstigt sätt så tycker politikerna att vi ska acceptera detta vänsterpattrask istället för att slänga dem i fängelse då de bryter mot svenska lagar.

  ”Fel eva, Hamas hade vapenstillestånd, men ditt kära Israel mördade Hamasmän, och det ledde till att man inte förnyade det. ”
  Seriöst? Du får mig att skratta och gråta på samma gång. Hamas skickade raketer mot Israel i stort sett dagligen även under den sk ”vapenvilan”

 13. Bahlool 26 februari 2009

  Jag och mina gelikar? Vet inte, jag har aldrig demonstrerat och hotat eller angripit någon, men kul att du verkar känna mig. Ja alla som demonstrerar och använder sig av sina rättigheter är vänsterpatrask. Länge leve högerns diktatur?
  Tedurur, du får gärna gråta och du får gärna skratta, men fakta kvarstår. Det du och dina ”gelikar” inte verkar vilja förstå är, att Hamas inte är den enda gruppen som slåss mot Israel. Det finns fler grupper som värjer sig mot Israels ockupation. Titta på attackerna från södra Libanon, inte ens Israel vågade ge skulden för attackerna till Hizbollah, för de visste de stod inte bakom attackerna, varför utgår du ifrån att Hamas angrep Israel dagligen, även under vapenstilleståndet? Vapenstilleståndet krävde att Israel skulle öppna gränserna..något de inte gjorde då eller nu 😉

  Jag föredrar att vara med vänstern och andra ”gelikar”, så länge jag vet att jag är på den svages sida mot fascismen du stödjer.

 14. eva 26 februari 2009

  Thomas Jefferson skrev den amerikanska deklarationen av independence. Hans doktrin är baserad på att folket har rätt till life, liberty and pursuit av happiness.
  Den amerikanska folkrätten i ett nötskal.

  Det sitter inte väl med den doktrin som Hamas föreskriver för sitt folk baserat på Islam. Där föreskrivs lidande i detta livet som ger räddning och bättre lycka i nästa. I stället för frihet förordas diktatur. Ledarna är Allahs representanter och folket är till för dem istället för att ledarna tjänar folket. De förser sig av de medel som utdelas av FN.

  Lärdom framhålls som positivt i den judiska kulturen. Självmördaren är hjälte för palestinierna. Judarna skyddar sin befolkning. Hamas utsätter sin befolkning för fara. Självmord och tyrani har gjorts acceptabelt av vänsternickar. Global Alquida sätter mordbränder i Södertälje. Vänstern kastar samhällets regler åt sidan till fördel för anarki.

  Judarna omskapade Israel med hårt arbete. Malariainfestade träsk och öken omvandlades. Hamas skapar en välfärdsmentalitet.

  För Iran och extremvänstern är Amerika stora satan och Israel lilla Satan. Vilket
  hot utgör de mot Islams doktriner.

 15. Bahlool 26 februari 2009

  eva du menar att försvar mot ockupation och kamp tills man får frihet från ockupationen är en felaktig doktrin? Vad ser du som palstiniernas möjligheter i det här fallet? Vad ska de göra? De har, sen osloavtalet, hoppats på fred. Istället för att få land, har de fått mindre land, istället för en egen stat, har de sett sin stat minskas ner för var dag som går. Så du menar att de ska acceptera situationen och bita i det sura äpplet?
  Doktrinen med Allahs representanter i denna värld finns inte, så du verkar inte ha förstått Islam eller Hamas. Du kan anklaga FAtah och PLO för att förse sig av de medel FN delar ut, men inte Hamas, därför vann de också valen 😉 Lite mera lögner please?

  Ja det är farligt att slåss för sin frihet..det gjorde din käre rasist Thomas Jefferson (han hatade indianerna) och det gjorde de svarta i USA. Det är del av mänskligheten att man inte gillar ockupation eller förtryck.

  Hotet de utgör kan ses i Irak och Afghanista där miljoner dog av den stora satans bomber. Du kan också räkna de döda, fördrivna och fängslade i palestina, så ser du vad den lilla satan gjort.
  Du förespråkar frihet, frågan är frihet för vem? Enligt dig får man inte försvara sig mot Israel, för då går man emot herrefolket? Rätt kul tanke, men sånt passar inte i vår värld. det finns inga herrefolk. Israel är en stat uppbyggd på att fördriva araberna därifrån, och du beklagar dig över att dessa araber kämpar emot?

 16. eva 26 februari 2009

  Islam representerar nu fascismen som du stödjer. Araberna är överlägsna Israel i land, befolkning, olja mm. Israel har inga resurser annat än sin befolkning. Araberna har och håller palestinierna som ett slagträ i hotet och hatet mot Israel.
  Palestina skapades av dem endast som ett vapen för att bli av med den judiska staten och dess dåliga inflytande. Liksom Europa och Hitler skyllde allt på judarna, skyller araberna och mycket av världen igen det mesta som går fel på Israels existens.

 17. Bahlool 26 februari 2009

  Ja du har rätt eva, araberna borde vara nöjda med att de blir ockuperade, dessa dumma araber, de är ju barbarer som borde vara glada åt de civiliserade judarnas ockupation. Sånt funkade 200 år sedan, inte idag. Idag följer vi humanismens och rättvisans lagar, och dessa bryter Israel emot.
  Jag väntar på namnen på dem som är Hamasmedlemmar och som jobbar för UNRWA och FN

 18. observer 26 februari 2009

  Undrar varför judar/israeler/ möts med skepsis och misstänksamhet nästan överallt i Världen? Kan detta bero på deras strävan att styra allt och alla världen runt?
  Och denna inneslutna folkgrupp som låter inte någon blandning med andra kulturer, som är lika traditionalistisk som de folk Israel vill utplåna och fördriva från deras land, detta grupp framställer sig som exempel på demokratibygge på mellanöstern! Bevara oss ifrån det sorts av samhället och låt de leva i den verklighet de förtjänar!

 19. eva 26 februari 2009

  Min information är att de som valdes till UNWRAs kommittee representerade 23 av 27 Hamas och att de i sin tur tillsätter FNs institutioner i GAZA. FN valde Kadafi som ledare för de mänskliga rättigheterna.

  Om du säger att araberna är dumma eller barbarer är det något som du får stå för. Ja pekar endast ut var värdena ligger hos Hamas.

 20. Bahlool 26 februari 2009

  Jag vill ha en källa för din information? Kadafi är en galning, han har mördat många, men hur många har inte Israel ockuperat och mördat? Lika goda kålsupare bägge två…

 21. Ragnar 26 februari 2009

  Förstår inte det här ståhejet kring en tennis match, varför får dom inte spela??? För en tid sedan inbjöds representanter för en antidemokratisk terror organisation dvs Hamas till Sverige. Då var det minnsann inga kravaller stenkastning eller terror från oss civiliserade demokrater.
  Men det är ju klart det är ju uppenbara skillnader i utveckling.

 22. Bahlool 26 februari 2009

  Ragnar det är krig mot Israels terror. Då är matchen en viktig del av det kriget. Att du kallar Hamas för antidemokratiskt faller på att de ställde upp i valen, och vann några av rättvisaste valen i mellanöstern. Det stora flertalet kommer att demonstrera fredligt, men de delar inte din syn på Israel.

 23. Ragnar 26 februari 2009

  Du måste skämta som kallar hamas demokratiska. tom amnesty och fn kritiserar hamas för att de attackerar oppositionella palestinier.
  Demokrati???
  För o inte tala om alla terror dåd i alllmänhet o självmordsbombare i synnerhet…,

 24. Bahlool 26 februari 2009

  Du kallar väl Israel för demokratisk? Vem tror du får mest kritik av Amnesty? Hamas eller Israel? Vem får mest kritik av FN? Eller allt det är en komplott?
  Vad gör Israel med civila? 10 000 sitter i Israels fängelser…Israel förbjuder palestinier från att delta i valen, för att de vågade protestera mot angreppet mot civila i Gaza. Är det inte terror när Israel bombar civila? Ockupation? Tortyr? osv..snälla rara, titta på den amnesty du tog upp..så ser du att de är lika hårda om inte hårdare, mot Israel.

 25. Ragnar 26 februari 2009

  Jag är ingen okritisk beundrare av israel. Vad jag föraktar och vänder mig emot är att ni muslimer släpar med er ert odemokratiska och våldsförhärligande beteende hit till sverige.
  Inser ni inte att det är kontraproduktivt. Vad gemene svensk anser om det hela är INTE vad som beskrivs i den PK korrekta media. Det kan jag försäkra dig…..

 26. Bahlool 26 februari 2009

  Ni muslimer? Har jag varit odemokratisk? Jag är en av få som vågade stå upp för SDs rätt att yttra sig, jag är också en av få som kräver att man ska få kritisera religioner och människor överlag. Så vart var jag odemokratisk? Våldsförhärligande? Tror du det är roligt för en muslim att gå ut i krig? Gå läs Koranen, Allah säger klart och tydligt, slåss mot förtryck, slåss mot förtryckarna, tills förtrycket slutat, och om förtryckarna slutar, så kämpa inte emot dem, för Allah hatar angriparen. Så hur kan denna gud, denna Koran, denna religion, vara förhärligande av våld, när den klart och tydligt säger slåss inte mot oskyldiga, sluta kriga om fienden inte vill slåss osv?
  Du verkar ha fått mycket om bakfoten.

  Jag är nog mera demokrat än du, för jag är för din rätt att yttra dig, bo här och din rätt att ha en annan åsikt än jag, något du inte tycker att jag borde ha. Man känner av i dina inlägg, att du vill bara få mig utsparkad..men tough luck..JAG ÄR HÄR FÖR ATT STANNA. Passar det inte? Så finns det många länder som blir glada åt att ta emot dig. Det här är mitt hemland, jag är muslim, jag är svensk, och jag är här för att stanna.

 27. eva 26 februari 2009

  Hamas definierad som demokrati efter ett val och efter att de blodigt kastade ut oppositionen.

  Israel är en demokrati och en republik. Det har regelbundet val och styrs av valda representanter. Det är också av definition en republik och styrs i enlighet med lagar. Hamas vill införa Sharia lagar. Det innebär grymma straff och att kvinnor behandlas som slavar.

  Att Israel får mer kritik av Amnesti och FN säger mer om dessa institutioner än om Israel.

  Det största antalet av de palestinier som sitter i Israeliska fängelser är deltagare
  i våldsdåd mot Israel.Barn och kvinnor inte undantaget. Barnen är inte 7 åringar. De är tonåringar som engageras i dödliga aktiviteter.

  I vilket arabland har judarna några rättigheter.

  Israel var mycket återhållsamma. De undergick raketbeskjutningar av civila i Israel under 8 år.Situationen blev ohållbar sedan skolor träffas och raketerna når befolkningsområden som Tel Aviv.

 28. eva 26 februari 2009

  Baloo du är väl bosättare i Sverige med din definition av Israeler på Västbanken.

 29. Bahlool 26 februari 2009

  Oppositionen som lamslog regeringen? Ja, för Fatah är ju en äkta demokrati..not. Israel har också slängt ut oppositionen eller har du glömt att man vägrade de arabiska partierna att delta? Klart Israel är en demokrati, demokrati som ockuperar och startar krig. Hur ofta har du hört talas om demokratier som ockuperar och angriper folk?
  Sharia innebär inget sånt. Snälla gå läs på om Sharia. Sharia är lagar överlag. Vad är det för lagar Israel styrs av? Hört talas om gamla testamentets lagar? En jude får inte gifta sig med en ickejude? Skillsmässa måste gå igenom en rabbi osv. Så ja, Sharialagarna är mycket modernare och mycket fredligare och snällare än gamla testamentets lagar. Märkligt att du sprider så mkt fördomar om islam och muslimer..vad har du för agenda? Är du jude eller bara sionist? har du ens läst Koranen eller islamiska böcker?

  Så ifall Amnesty kritiserar Israel, då är det en komplott…suck och dubbelsuck…

  Dödliga aktiviteter att demonstrera mot Israels ockupation? Du är rätt rolig. 10 000, många suttit där utan rättegång..men klart de är terrorister..de är ju muslimer, araber och muckar mot ockupationen 😉 Inte konstigt Israel har så bra kontakt med länder som Burma, samma attityd mot demonstrationer där borta..

  I Iran har de fasta säten i riksdagen, om de ställer upp i val eller ej. I Irak är de skyddade i grundlagen. I Yemen är de del av samhället och enbart angripa av fanatiker, det är mer än man kan säga om de stackars miljoner palestinier som ockuperas och attackeras av Israel hela tiden.

  wow..8 års raketbeskjutning..och Israel bombade inte eller mördade palestinier under den tiden? Inga attacker? Ingen ockupation? Är du så ignorant att du tror att raketerna föll på Israel utan anledning? Ohållbar är ockupationen. Jämöför den med raketerna så inser tom du, att det beror på ockupationen som raketerna regnar ner, inte för att man hatar judarna eller Israel.

 30. Bahlool 26 februari 2009

  Jag ockuperar ingen. Jag flydde från förtryck och min pappa fängslades och torterades, på samma sätt som Israel fängslar och torterar palestinier 😉
  Jag har inte tagit någon annans land och påtvingar dem mina lagar och regler, något som Israel gör i palestina.

 31. Ragnar 26 februari 2009

  ”Man känner av i dina inlägg, att du vill bara få mig utsparkad..men tough luck..JAG ÄR HÄR FÖR ATT STANNA. Passar det inte? Så finns det många länder som blir glada åt att ta emot dig. Det här är mitt hemland, jag är muslim, jag är svensk, och jag är här för att stanna.”

  Du inser nog precis som jag, att inom en generation kommer vi att ha ett, åtminstone lågintensivt inbördes krig mellan muslimer och icke muslimer i det här landet. Och de som kommer att lämna är inte jag och mina barn, det kan jag lova dig.

 32. Bahlool 26 februari 2009

  Varför tror du det egentligen? Varför kan muslimer och kristna leva med varandra i årtusenden, men det är inte det du ser utan du ser inbördeskrig och konflikt. Jag kommer inte att sticka härifrån..vill du åka så visst. Du tror väl inte att jag tillåter dig eller någon annan att fördriva mig, bara för att ni inte tål demokrati och religionsfrihet?

 33. eva 26 februari 2009

  Jag beklagar att du behövde fly från förtryck och att din pappa fängslades.
  När Jordan skapades kastade alla judar ut från Västbanken. 850.000 förvisades från andra arabländer. Israel ockuperar inte Gaza. Palestinierna där hade tillfälle att visa att de ville leva sida vid sida och att Israel under säkra förhållanden kunde dra sig tillbaka från största delen av Västbanken. Vanliga Israeler och judar kan leva tillsammans om de båda kan acceptera en 2 stats lösning. Kanske det kan hända i framtiden.

 34. Bahlool 26 februari 2009

  Jag vet vad judarna upplevde och jag tycket det är lika förfärligt som det som hände palestinierna. Judarna är del av mellanöstern och del av länder som Irak, vi själva bodde i ett område som var judiskt, huset vi bodde i kallas än idag Maryakhs hus, en kvinna som bodde där och var av judisk härkomst. Kristna och judar i mellanöstern har varit del av dessa länder och det som hädne dem är fel och jag önskar att de kommer tillbaka.
  Problemet med situationen i GAza var att de inte fick se öppna gränser, inte fick lämna eller åka tillbaka, inte fick handla. Det var embargo mot dem där. I över 2 år. Vill Israel ha fred, kan de inte bara lämna det och sticka, utan de måste gå och skriva på ett avtal med araberna, då om just delningen av staten såsom det såg ut 67

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *