Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Stoppa matchen!!

Som tur är lyckades inte högern med sin plan att flytta över matchen till Stockholm. Det här är ett bra resultat. Man måste inse att det sker förtryck i Palestina, folk blir ockuperade sen 60 år för att de hade oturen att bli födda som araber.

Högerns historia har varit en rasistisk och hemsk sådan. Samma partier som förespråkade antisemitism och främlingsfientlighet, är de partier som stödjer Israel nu. Samma partier som talar om antisemitism idag och anklagar vänstern för det, är de partier som sprider hat mot Islam och muslimer.

När jag kom till Sverige, så kunde jag inte tänka mig rösta på någon annan än just FP, och nu då? Aldrig aldrig aldrig att jag röstar på något parti till höger. Jag tjänar inte mycket på vänstern, utan jag som egen företagare har mera gemensamt med högern, men deras respektlöshet för de svaga och deras cyniska syn på Israel och dess ockupation är två viktiga anledningar till att man inte kan och inte får rösta på dessa partier.

Stoppa matchen

SvD

2 kommentarer

 1. Jonas 23 februari 2009

  Hur kan det komma sig att pamfletterna från ”Stoppa matchen” innehåller skrift på svenska och ARABISKA?

  Är det möjligen så att araber i Malmö bedriver lobbying?
  Finns det invandrade svenskar i Malmö som inte brytt sig om att lära sig svenska, men som ändå hotar med våld mot idrottsmän, och försöker stoppa en demokrati att spela en match?

  Patetiskt. Men det kommer troligtvis att skapa mer hat. Inte bara mot judarna utan också mot araberna här i landet.

 2. Bahlool 23 februari 2009

  Vart har du läst om hat mot idrottsmän? Så det är fel att bedriva lobbyverksamhet? Du ser inget fel med att man håller en tyst minut för judeutrotningen inte heller att svenska riksdagen håller en tystminut för terrorattacker i USA och Israel, men fy fan om man skriver arabiska på några pamfletter? Tror det finns viktigare frågor än vilket språk någon text står skrivet på…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *