Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Mänskliga sköldar?

Gazans: IDF used us as ‘human shields’ during offensive – Haaretz – Israel News.

Jag har ofta hört att Hizbollah och Hamas använt sig av civila som mänskliga sköldar, ofta nämns det här i min blogg också. Då och då läser jag någonstans att IDF, den israeliska armeen också använder sig av mänskliga sköldar – av arabiska sådana då.

Några av de mer moderata sionisterna menar att man ska undersöka ifall Israel begått brott, men hur kan man lita på de undersökningar som Israel gjort? Det är som om man har ett mordfall, och låter den misstänkte samla in bevis och förhöra vittnen. Israel begår illdåd och brott varje dag och den som undersöker dessa brott är just – Israel.

På liknande sätt kom IDF fram till att de inte använt sig av mänskliga sköldar, att alla vittnen ljög och att allt är propaganda för att svartmåla IDF.

När man sitter och läser och tittar på reportage efter reportage; när man skriver inlägg och får se samma frågor och samma argument från sionisterna, då inser man att det finns en part i världen som är jätteduktig på propaganda och det är I S R A E L.

Förr i tiden trodde folk att det var Israel som var den som försvarade sig..sen kom sanningen fram..då var det Israel som började krigen, men i självförsvar..sen kom sanningen fram..sen var alla araber antisemiter..sen kom sanningen fram…och hela tiden kommer man med nya lögner, med nya tricks, med ny propaganda.

Märkligt att så många är lättlurade och märkligt att så många faller för Israels propaganda och märkligt att så många inte vill inse att de har fel.

Hamas är inga änglar, men i jämförelse med staten Israels lederskap och staten Israels vänner i omvärlden, är Hamas ett lamm.

3 kommentarer

  1. cecilia 21 februari 2009

    det var ett mycket bra inlägg måste jag säga! keep it up!

  2. Bahlool 21 februari 2009

    tackar ödmjukast :)))

  3. Sancak Beyi Emre 22 februari 2009

    Sådana utredningar görs (om det är FN granskning) av oberoende organ eller organisationer, både rent fysiskt och juridiskt. Så allt för orolig behöver du inte vara 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *