Press "Enter" to skip to content

Fusk lönar sig

Fem klassiska sportfusk | Sportbladet | Aftonbladet.

Aftonbladet tar upp kända fuskfall i idrottens historia. De jag känner till var Maradonnas fall och fuskaren med värjan. Frågan jag ställer mig är hur många som kommit undan med sitt fusk? Idag tänker man ju bara på dem som tar doping, men hur många fuskar på sätt som inte upptäckts eller upptäcks? Jag fuskade på spel nån gång, och fick sluta spela, för att det inte var kul att vinna på det viset. Dessa personer har inte samma problem, de är inte där för att det är kul eller roligt, utan de är där för att bli kända, tjäna pengar och de tror sig ha kommit på världens bästa knep.

Det lönar sig att fuska, för de har gått till historieböckerna…

Be First to Comment

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *