Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Bättre död?

Stort gäng överföll 35-åring | Inrikes | SvD.

När en ung ”nationalist” mördades i Salem, blev det ett uppsving för rasisterna i Sverige. Man firar händelsen årligen och åminns dagen då en sann svensk mördades av invandrare.

ND hade nog föredragit att den misshandlade mannen från igår, hade dött, som martyr för saken, än att han överlevde. Ett stort uppsving och det som hjälpte Hitler få makten över Tyskland, var anklagelsen om att det var en kommunist som hade bränt ner Reichstag. Jag vågar inte ens gå in på NDs hemsida, där har man nog satt igång en propagandakampanj, som skulle göra Göbbels avundsjuk.

Vad trodde AFA, om det var dem, att det här skulle leda till? Är det verkligen ett positivt sätt att skada en ensam man? Är det verkligen bra för ”saken” att angripa representanter för ett rasistiskt parti?

I alla kulturer firar man martyrdöden. En kund brukade vilja bli martyr för HIF, ja ni vet HIF, fotbollslaget från Helsingborg. Andra vill bli martyrer för rasismen eller kommunismen. Skillnaden mellan dessa martyer och religiösa, är att de religiösa åtminstone hoppas på ett paradis..

Få se när ND inser att det är vettigare att ta död på sina medlemmar så man får större stöd hos personer som inte är fullt ut rasister än.

Mannen verkar ha lämnat sjukhuset, så han undkom de 20 tal som attackerade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *