Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Muslimer?

Jag har skrivit och protesterat för Palestina sen jag var 7 år gammal. Jag har bytt åsikter från att ha hatat alla judar, till att hata enbart sionister till att hata Israel till gud vet vad. Det har gått i perioder. Under tiden vaknade också min ”shianationalism” upp. Närjag ser och såg hur många som mördades, enbart för att de var shiamuslimer så insåg jag också att de här sakerna har något gemensamt. Den enda staten som verkligen stödjer palestiniernas kamp, är Shia Iran.

Så hatet och morden på shiamuslimer i Irak, Bahrain, Libanon och Pakistan ökade i antal och omfattning. På en enda dag mördade Talibanerna över 8000 shias i Afghanistan. Jag såg inga muslimer som skrev om de händelserna. Jag såg inga som nämnde mördandet av shia vallfärdande i Irak. Jag såg inte heller någon som nämnde nåt om de över 80% av runt 1 miljon som dog efter USAs invasion.

Jag är intresserad av islamiska och shiitiska frågor. Jag är också konsekvent i mitt skrivande om de illdåd muslimer begår, frågan är varför inte fler är det?  Varför kan man inte ta ansvar för de handlingar våra egna begår?

Igår skrev jag ett inlägg som ifrågasatte censuren mot böcker som diskuterade judeutrotningen. Av alla som kommenterade fick jag värst kommentarer av en ”muslimsk” dam. Hon menade att jag förnekade utrotningen (något jag klart och tydligt sade att jag inte gjorde i texten) när det inte funkade så började hon babbla om att jag har Hitlers foto på inlägget, som om det var en hyllning till honom. Jag hade hans foto för att jag skrev om hans bok samtidigt..

Denna dam menar att jag är dålig för den ”palestinska” saken. Hon själv har kallats för antisemit, det var obefogat menar hon, men om jag blir kallad antisemit, då är det befogat. Vidare menade hon att jag inte får använda mig av muslimska slogans och tecken (min banner har profeten Muhammeds namn).

Jag undrar hur det skulle vara om det fanns en Shariastat i Sverige? Skulle hon vara den förste att sätta dit mig för mina åsikter som inte hör hemma i muslimska samhällen eller i väst?

Jag har läst igenom hennes blogg och har inte sett ett enda inlägg om shias som mördas i tusentals eller mördades. varför? Är vissa muslimer mera värda än andra?

Vi är inkosekventa i vårt beteende. Jag försöker bli av med det och försöker skriva om ämnen som inte ens berör Islam, men vart är dessa personer som talar om de svaga palestinierna? Varför kan de inte tala om de stackare som mördas för att de går till fel moské eller till fel hus eller heter något som har med shiaislam att göra? Varför ser jag ingen som vill protestera för Bahrains befolkning som består till 80% av shias men som styrs av en Quissling som jobbar åt USA?

Kampen går vidare..och ingen ska få tyst på mig…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.