Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Tillägg Antisemitiska böcker

Jag klargjorde i inlägget att jag och andra inte ifrågasätter utrotningen av judar. Människan har genom historien försökt utrota vissa religioner eller grupper av människor och försöket med just judarna var inget nytt. Man har förföljt och mördat judar i tusentals år. Under korstågen försvarades judarna av muslimerna, som skyddade dem mot korstågsförarna.

Inkvisitionen gick hårt åt judarna, de fick ett hem i det ottomanska riket. Så faran för det judiska folket är inte över och kommer inte att vara över. Frågorna man måste ställa sig är:

1. Varför förbjuds böcker om dessa händelser?

2. Varför kan man inte bilda sig en egen mening och tro på vad man vill? I Islam säger den heliga Koranen, det finns ingen tvång i religionen, varför ska det vara tvång i denna fråga? Om jag vill skriva en lögn och folk vill läsa den, låt dem då!!

3. Bilden på Hitler var för att belysa att skaparen av massmordet på judar, zigenare och homosexuella får fortsätta sprida sitt budskap i Mein Kamp, medans böcker som försöker belysa vad som hände då och inte hände, de stoppas.

Kan rekommendera den här bloggen Gryningsljuset för att läsa mera om ifrågasättandet av den bild vi får oss förmedlade. Många källor brukar sättas ut i hans inlägg och det är ett stort plus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *