Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

En dags bravader…

Nåja idag vaknade jag upp tidigt, efter at tha sovit hela 3 timmar. Skulle åka tidigt för att inte missa flyget. Kommer dit vid 11, flyget ska gå vid 13:15. 1300 säger de att det är en försening på 20 minuter. Easyjet..my ass. Efter de 20 minuterna säger de försening 1 timme.

Hungern beföll mig, och jag idiot sa nej till mat från mammas kök. Så jag fick köpa mig en tonfiskmacka för 3 pund, TJUVAR!!

Blev, som vanligt kaos på att komma med flyget. Där satte jag mig ytterst ut och längst in var en somalisk beslöjad kvinna. Folk gick förbi tittade på mig, tittade på henne och ingen av dem vågade sätta sig mellan de här två fanatikerna. På slutet kom en kille som var sent ute, och han tog platsen….

När jag åkte till London,så sprang jag snabbt ut ur planet för att hinna med bussarna till stadens centrum..jag sprang, jag gick men jag gick vilse. Nu sprang jag ifrån allihopa igen…in på flygplatsen för att hinna med tåget och gick och gick och sprang och fick så ont i vaderna (när jag har för bråttom) att jag var tvungen att vila mig. När jag inte kunde se slutet på helvetet frågade jag några, som visade sig vara svenskar, och de sa du är helt fel ute, du måte neråt…jag gick vidare med smärtande vader och till slut kom slutet, gick ner och var tvungen att gå tillbaka samma väg jag kom, bara under den våningen istället.

Alla jag hade gått om, var där före mig..tji fick jag IGEN.

Tar öreseundståget, som kostar 30 kr extra från Danmark till Sverige än tvärtom. På tåget står det bara till Malmö, så jag frågar kontrollanten, som hade sett min biljett och inte sa att jag var fel, om det var rätt ställe att vara på för att komma fram till Helsingborg. Nej du måste längre in sa han. Jag flyttar mig en vagn inåt, så får jag höra att samma vagn jag hade suttit på, också var på väg till Helsingborg.Så allt jag fick, var att jag blev av med en skön sittplats..Kan du säga B i t **?

I Helsingborg ville jag växla tillbaka pengarna, men hade bråttom hemåt. Kylan var hemskt, dödlig och jag ångrade att jag inte hade någon jag kunde ringa som kunde köra mig hem till min bil. Vid min lgh var reklamen överfull, kunde inte ens gå på golvet. Nice…

Klädde på mig, tog bort all snö, åkte tankade och iväg till min syster för att övernatta där. Nu är man hemma och fin skön lax är serverad framför mig.

Jag idiot trodde att jag hade gått ner i vikt..men istället hade jag gått upp…TACK FÖR DEN!!

2 kommentarer

  1. s 04 februari 2009

    hahahahah tjockissssssssssssss

  2. Bahlool 04 februari 2009

    tystttttttttttttttt :O är det mitt fel jag älskar mat 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *