Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Genant Sverige..mycket genant!!

Stort säkerhetspådrag kring Hamasmål | Inrikes | TT | Senaste nytt | Aftonbladet.

När jag läser artiklen och ser att åklagaren hämtat information från Israeliska källor, och att hon nämner två fall då Hamas skjutit raketer, kan jag inte sluta tänka hur patetiskt är inte det här? Mannen ifråga har skickat hjälp till fattiga och behövande i det ockuperade Palestina. Eftersom Hamas är regeringen där, så menar åklagaren att pengarna gick till Hamas, även om pengarna gått till hus åt fattiga och hjälp åt behövande. Den logiken är bisarr.

Vidare visar åklagaren bilder på skadade israeler, hur många är det? Inte ens hundra. Ska vi nu anklaga och fängsla Federly och hans gelikar? De som menar att de har skickat pengar till Israels armé? Israel bryter mot FNs resolutioner, inte ser vi åklagaren vara så nitisk i sitt jobb när det gäller Israel och stödet för Israel.

Det här är ett brott, ett brott mot allt som är fair, rätt och rättvist med Sverige. Senaste tidens attacker från Israel och mordet på tusentals civila, borde ha väckt upp åklagaren. Jag är rätt säker på att ifall man kollar upp åklagaren åsikter och stöd, så ser man att de ligger på högerkanten och att vare sig palestinierna eller Hamas står högt i kurs.

Jag har mött många som inte vågar skicka pengar till organisationer som stödjer fattiga i mellanöstern, av rädsla för att bli kallade terrorsupporters. Det är inte något annat än ett politiskt mål, där man försöker skrämmer människor från att skicka hjälp. Hur ska vi se på Sveriges stöd till området styrt av Hamas? Ska vi då kalla Sverige för en stat som stödjer och hjälper terrorn? Hjälpen når ju inte vapeninköp utan den når hjälp åt de behövande.

När begick Hamas senast en självmordsattack?

När jag slår upp terror kommer det här upp:

skräckvälde, terrorism, våldsmetoder, förföljelse, förtryck, tyranni; övergrepp, hot; skräck, fasa

Vad kallar man Israels attacker mot den palestinska befolkningen?

3 kommentarer

  1. s 02 februari 2009

    håller med skriv ngt bra så fixar vi namnunderskrifter som stöd till den åtalade stackaren. helt sjukt att man kan stödja IDF lagligt men inte hjälpa behövande utsatta männsikor för då blir man åtalad som terroriststödjare….

  2. Bahlool 02 februari 2009

    har de addat dig till listan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *