Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Skrattretande

Så klagar svenska diplomater | Nyheter | Aftonbladet.

Vet inte om jag ska tro på det här, jag har haft med svenska diplomater att göra förr; att de ska vara så här arroganta och ”fina” i kanten är befängt. De klagar på att det inte finns vin i en islamisk republik som Iran. Eller att det inte finns fisk i öknen. Vidare klagar de på att det finns för många tiggare..Oh vad jag önskar att det var omvänt och att de fick tigga.

Sen undrar de varför folk hatar västerlänningar i vissa länder, det kan ju vara pga det här? Frågan är, är de där för att jobba för Sverige, eller är de där för att ha semester?

2 kommentarer

  1. Kalle 24 mars 2009

    Det kan man väl unna dem, att besväras av bristen på förströelser? De förväntas ju inte jobba 24 timmar om dygnet, och nåt ska man ju göra på fritiden. Jag tror knappast lusten att ha något att göra på sina lediga timmar är särskilt specifikt västerländsk, heller.

  2. Bahlool 24 mars 2009

    nope alla vill något att göra men i östländerna och i asien är det mera korruption där kan man förvänta sig sådant beteende osv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *