Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Press TV – Rabbi urged ’no mercy’ in killing of Gazans

Press TV – Rabbi urged ’no mercy’ in killing of Gazans.

Rabbiner tillåter mord på civila

Religiösa ledare i Israel uppmanade soldaterna att mörda civila. Kan det vara anledningen till massmordet på palestinier? Beskjutningen av civila, ambulanspersonal och skolor kan inte ha berott på mänskligt felande. Så många skolor och sjukhus och moskéer, det måste ligga något djupare bakom. Gamla Testamentet är grymt, men dagens Rabbiner är grymmare. Det man måste fråga sig är, hur många av soldaterna som är söner till bosättare? Hur många som är religiösa fanatiker? Hur många är extremister, som ser barnet och kvinnan de skjuter, som framtidens terrorist?

Tittar man på den propaganda som isralerna blir hjärntvättade med, så ser man att de ser araben, barn eller kvinna, som fienden som vill döda dem och slutgiltigen kasta ut israelen i havet. Denna syn på människor, måste få ett slut, för att det ska bli fred i mellanöstern.

Al Quds lena..kampen går vidare

01

4 kommentarer

 1. Sancak Beyi Emre 03 februari 2009

  Jag fick höra av en bekant att just detta inlägg var för ”hårt” och antagligen inte sann..

  Då tog jag och visade Fredrik Malm och Gurgin Bakircioglus bloggar och hon tog tillbaka de !

  Båda sidorna måste alltid få höras, fortsätt skriva !

 2. Bahlool 03 februari 2009

  Haha du vet hur det är, alla är lika men vissa är mera lika än andra..och fredrik malm och gurgin är ”mera ” lika än andra. De har rätten att ränna runt med osanningar. Jag vägrar läsa Fredrik malms blogg, läste den några år sedan och den personen behöver hjälp. Att vi har såna som honom och federly i riksdagen är en skam.

 3. Sancak Beyi Emre 03 februari 2009

  Jag känner att jag måste läsa deras inlägg, för den skiten han sprider kan få svenska folket att tro att sakerena de säger verkligen stämmer. Måste alltid få två sidor av allt innan man avgör vad som är rätt eller fel.

  Malm iaf som jag nu har hyfsad koll på var han står, är Sveriges skam-fläck som sålt ut sig och ger sig in i allt skit för att vinna röster. Människa utan själ är endast skal, och på skal har man inte mycket förväntningar…

 4. Bahlool 03 februari 2009

  Det kommer att återgälda sig till slut. Ingen kommer undan sitt öde :). Folk kommer öppna ögonen för hans dåd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *