Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Antisemitismen?

Enligt böckerna är antisemitismen judehat eller judeförföljelse. Dock är araberna ett semitiskt folkslag, och enda anledningen för att det använts på judar, är att det inte fanns hets mot araber de senaste århundradena i väst, pga araberna inte var del av Europa.

Enligt judar, är de judar som är emot Israel, antisemiter. Vad är då juden som är emot juden? De judar som klankar ner på judar som är emot Israel, borde ju rimligtvis också vara antisemiter? De ogillar ju judar, som är emot Israel!

I Israel har man mördat, förstört och fördrivit många araber, är inte judarna då antisemiter? Att man vill ha ensamrätt på en benämning, betyder inte att man har rätt. Antisemitismen är lika hemsk om den är mot judar, som om den skulle vara mot araber. Det judiska folkets lidanden de senaste århundraden, kan inte ge dem ensamrätt på ett begrepp.

Igår angrepp människor i Venezuella ett judiskt centrum och vandaliserade det. Det är ett brott mot allt som har med yttrandefrihet, religionsfrihet och medmänsklighet att göra. Visst kan en människas känslor ta över och man låter dem ta över ens handlingar, men man måste komma ihåg att vi måste tänka efter före. Det är ett brott, om det är en synagoga eller en kyrka, en moské eller ett tempel. Med det sagt så måste jag ändå säga några saker:

Frågan är, vad är Israels uppsåt? Enligt senaste statistik, så har invandringen till Israel varit den lägsta, sen Israels grundande. Landet får inte tillräckligt med judar att flytta dit, utan folk flyttar därifrån. Ett land uppbyggd på principen att det är ett folkhem för alla judar, ser att araberna förökar sig snabbare än judarna, om man inte får fler judar att flytta dit, så är man i fara.

Vad får judar att flytta till Israel? Antisemitismen…

Israel har använt sig av många metoder för att få uppmärksamhet, några av de har varit bombningen av amerikanska skepp, för att ge skulden till araberna (bevis från CIA papper om de här sakerna och uttalanden från israeliska underrättelsetjänsten)

Har antisemitismen ökat efter angreppet mot Gaza? Definitivt. Nu har fler fått upp ögonen för Israel, och med tanke på att Israel tagit sig rätten att vara beskyddare och representant för alla judar i världen, så har folk börjat sammanlänka judar och israel.

Nu har några raketer (inte från Hamas) skjutits mot Israel, och Israel lovar vedergällning. Vad händer nästa gång palestinierna byggt upp sitt land och Israel bombar det sönder och samman? Då kommer fler att se Israels rätta ansikte, och då kommer fler att bli antisemiter…

Såsom jag anser att palestinierna haft mycket dåliga ledare de senaste 60 åren, så anser jag att Israel och judarna haft dåliga ledare. Dessa ledare ser inte till judarnas situation utan tar sig rätten att skapa egna regler för sig själva, detta kommer i slutändan att skjuta bakåt. Skuldkänslan för andra världskriget massaker på judar, kommer att försvinna, och kommer antisemitismen att öka, ifall Israel inte lär sig att leva med sina grannar och slutar att mörda sina grannars barn. För hur man än vänder och vrider på det, Israels och judarnas öde, är sammanlänkade för all framtid. Såsom alla muslimer hålls ansvariga för vad några få gör, så kommer många att hålla judarna ansvariga för Israels brott, om det är rätt eller fel, kommer inte att spela någon som helst roll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.