Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Idag är det kaos

Nåja..Nåja

Idag har jag riktigt PMS. Hittills har jag blockat 5 personer. Många av dem är personer jag gett nya chanser men jag glömmer, att ju mera chanser folk får, desto otrevligare får jag det. En vägrade klicka på en länk och menade jag ”spammade”. Det var nog femte eller sjätte gången jag bad personen om en tjänst i mitt liv, och det slutade med att jag tröttnade. Den andre brukade vara envis med att läsa min blogg, nu läser hon andras bloggar och skiter i min, visst gör du så..men när man är oförskämd också och när man har mage att skriva till mig enbart när man behöver min hjälp och ingen av de man har i sin omgivning klarar av att få reda på info, då är det en relation jag klarar mig utan. Jag behöver uppmärksamhet av folk även när jag inte har något att ge.

Så trött på att inte värdesättas, jag vet alla vi tycker likadant, men den som känner mig vet jag går till stora längder för att tillmötes gå människor. Från att ge folk nya chanser, till att ställa upp för dem när det är obekvämt för mig. Jag ser att jag inte har några nära vänner längre, jag har brutit med allt och alla och enda grunden till att jag har kontakt med min familj är att vi är delaktiga i mitt företag.

Har börjat drömma om galub rätt mycket på sistone..jag mår inte bra utan henne och jag räknar minuterna tills jag kommer till Sverige. Så trött på allt nu, vet inte om det är depressioner eller om det är mitt hjärta som får mig att tappa balansen nu igen. Orka vara slagpåse åt folk. Orka att man måste acceptera folks skit hela tiden. Gränsen är nådd.

Får en massa mejl från folk, sparar en massa för att skriva om dem senare eller svara dem senare..händer det? nope…så ett råd till mig själv. Ta hand om skiten nu, innan skiten börjar lukta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *