Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Kupp?

På SVT lyckades Mohammed Omar knäcka argumenten som menade att Rosengården i Malmö, var fylld av åsiktspoliser och fanatiker. Han lyckades också få ut en känga mot Centerns Federley, en person som ofta gått ut i media och sagt att han stödjer Israel med pengar och som kallat palestinierna (ett helt folk) för hundar.

Mohammed Omar, har jag förmånen, att kalla vän. Jag har haft de åsikter han har, länge, men skillnaden mellan mig och honom är att han är en person som synts ofta i media och därmed är det värre för honom. Jag som privatperson har kunnat komma undan med mina åsikter och mina ”fanatiska” bloggar, för att jag inte är någon kändis, medans han börjat se påhopp på sin person och stängda dörrar, för att han visar öppet att han stödjer frihetskampen i Libanon, Palestina och i stödet för Iran.

Allt han sa i debatten var att det är konstigt att man vill kolla upp Rosengården och Islamismen (en rapport som fått mycket kritik för att den är allt annat än vetenskaplig) men att man inte kollar upp de som stödjer Israel med vapen och med opinion i de rika förorterna. Vilken kalabalik. Titta och se vilket kaos hos SVT pga det.

Kuppen, som de kallar den sker på slutet av detta Aktuellt. Efter runt 16 minuter så hittar man rapporten om Rosengård och sen några minuter senare ser man Mohammed Omar och diskussionen med rapportens författare. En rapport som fått mycket kritik på senare dagar.

Aktuellt

Rapportens författare har inte talat med en enda person som bor i Rosengården, man har ”förstört” källmaterialet och sedan vill man ha trovärdighet för sin rapport?

En kommentar

  1. s 01 februari 2009

    skrev ett mail till svt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *