Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

MKO

Press TV – EU decision shocks Iran.

EU, har mot bättre vetande, valt att ta bort MKO, Mujahedin Khalq organisationen, från listan över terrorgrupper. Denna organisation är en av de terroristorganisationer som begått flest brott i Asien, de senaste årtionden.

MKO styrs av ”religiösa och socialistiska” tankar och idéer. Deras brott var så hemska att de sattes på västvärldens terrorlista sen början av den Islamiska republiken Irans skapelse. Några av de mest uppseende brotten var bombningen av Irans riksdag och mordet på amerikanska medborgare på 70-talet. Genom ett storartigt lobbyarbete, har man lyckats lura EU att ta bort terrorstämpeln.

I Irak är MKO mest kända för att ha hjälpt Saddam Hussain slå ner de uppror som startades mot hans makt. De deltog aktivt i kampen mot Iran och de upprorsmän som var emot Saddams styre. Även då de är fortfarande på USAs terrorlista, så är de skyddade av amerikanerna i Irak.

USA talar om Irans stöd till terrorister, men samtidigt stöds och försvaras dessa terrorister av USA. Planen är rätt enkel, man tar bort denna grupp från terrorlistan, för att senare kunna använda dem som anfallsstyrka i Iran, i händelse av USAs och Israels plan att anfalla landet.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *