Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Israel vägrar släppa in pengar till återuppbyggnaden

Runt 2 miljarder US dollar har lovats till återuppbygganden av Gaza men det verkar som om de pengarna inte kommer att släppas in. Så Gazaborna får nöja sig med att leva i spillrorna av deras förstörda hus. Enligt Tel Aviv, så måste palestinierna ansöka om tillstånd att få dessa pengar, vad pengarna ska användas till och sedan, kommer Israel, bestämma ifall det godkänns.

Byråratin kommer att stoppa pengarna och kommer enbart leda till en ny konflikt, en ny konflikt som Israel gärna vill påbörja, så de kan skylla på dessa hemska palestinier, som aldrig är nöjda med sin lott.

Vidare har Israel slutat lämna ut uppgifter om befäl och soldater som deltog i massakrerna i Gaza. Man är rädd för att dessa ska anklagas och åtalas för brott mot mänskligheten för massmorden på civila i Gaza. Än en gång kommer Israel undan med sina brott..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *