Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Inga nyheter..

Aftonbladet fortsätter man tala om Blondinbellas och Katrins bråk. Igår hade man Obama, någon vecka sen hade man Gaza. Även om det hade varit stora problem i omvärdlen, så hade Blondinbellas och Katrinas bråk varit första nyheter. De är som så många wannabekändisar, duktiga på att tjafsa med varandra på nätet eller genom ombud, men vill ni stå upp för era åsikter, så ta upp uppmaningen och ni kan ju alltid locka nya kunder till era roliga bloggar.

Märklig är världen när såna bimbon gör så mycket skit och får så mycket uppmärksamhet, tom jag har helt besatt av att läsa och skriva om dem, det säger allt.

Herr Obama höll ett bra tal igår, jag var för Bush jag önskade han skulle bli president och han gjorde USA den värsta otjänsten, en president kunde göra. Nu har vi en slugare, smartare man på posten. En man som även Israel inte känner till ordentligt. Dock hur mycket annorlunda kommer han att vara? Han som har samma klantar och massmördare till sina rådgivare, som tidigare presidenter har haft. Från sionister, vars namn härstammar från terrorister på 40 talet, till vår kära feminist Clinton, vars första åtgärd när hon valdes till Senator, var att åka till Israel och erkänna Jerusalem som deras huvudstad; ett brott mot de resolutioner och avtal man skrivit på.

När man betänker de här sakerna, så kan man nog tänka världen är år skogen. Nyheterna är Blondinbella och hennes tjafs med Katrin eller man läser om USAs hyckleri..inget nytt alltså.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *