Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Debatt, Blondinbella och Katrin

Aftonbladet skriver om att Blondinbella ändrat sig och inte vill delta i Debatt för att möta Katrin Zytomierska pga deras senaste påhopp på varandra. Damerna har några av de största bloggarna i Sverige och har i dessa hoppat på varandra för vikthets osv.

Jag tycker det säger allt om Sverige, att såna här människor har så många läsare. På min gamla blogg skrev jag om Katrin, hon som hette Schulmann. Hon hade vid två olika tillfällen visat sin låga intelligens, och sen dess vägrade jag läsa hennes blogg. Blondinbella är smartare, enligt mig, men vad har hon blivit känd för? Vad har hon gjort som är så storartigt? Frågar du henne så är hon nog pro Israel och anti muslim, samma som Katrin. Då de inte har något vettigt att komma med, så babblar de om vikt och om påhopp på varandra, det är bara då man hör av dem på tv. Katrin Zytomierska skrev en gång ett inlägg om att hon ju inte har något emot slöja, men sen i samma stycke läser man att hon vill bara gå fram till beslöjade och skrika åt dem “vad gör ni” och sen dra av dem slöjan…

Frågan jag ställer till dem som läser dessa damers bloggar är:

Får ni ut nåt av deras skrivande? Har det utökat ert vetande och utökat ert kunnande i något viktigt? Har de gett er nya tanker och ideer?

En tjej jag kände brukar läsa alla de här idioternas bloggar och när vi kommer på tal om min blogg, så, även om jag förbjöd henne att läsa den förrut, så är hon inte intresserad längre. Hon är som många jag mött som läst tex Blondinbellas blogg, personer som slösar bort de minuterna på såna virrhjärnor. Det är också en av grunderna till att jag vägrar läsa såna personers bloggar; under den tiden det tar mig att läsa dessa personers bloggar, hinner jag läsa en hel artikel om något viktigare än vad de anser om varandra.

Bojkotta Israel, och bojkotta Blondinbellas och Katrins bloggar…

2 kommentarer

  1. s 21 januari 2009

    jag har tyvärr börjat läsa din igen, men jag vet att jag gör en god sak genom att klicka på den så det känns rätt ok ändå

  2. Bahlool 21 januari 2009

    rofl..tyvärr 😉 och jag ser att du inte läser mina inlägg men dont worry S:P jag är glad att du clickar en gång om dagen..så länge det finns ett fåtal som läser och många som klickar och håller mig högt upp i rankningen är jag nöjd :)))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *