Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Whats all the fuss about?

Det ska bli en stor fest för herr Obama, den började idag och ska fortsätta imorgon. Herr Obama är ett stort hopp för alla i USA, äntligen en president som lovar guld och gröna skogar, och som ska hålla det..eller? Jag minns statstiken över Bushs stöd i USA. De var skyhöga och nu har de dalat till att vara de lägsta för en president i USAs historia. Obama då?

Vart kom han ifrån? Varför var han så tyst när det gällde massakrerna på palestinier? Vad är hans uppsåt och vad kommer han göra åt Israels brott? En man som har samma ministrar och rådgivare som så många andra dåliga presidenter i USAs historia, han kommer väl knappast att lyckas förändra något?

Politik korrumperar, se bara på alla dem som började med fina ord, och sen slutade med dåligt rykte. Det gäller att ljuga och bedra, det gäller att glömma sina värderingar och sin moral, Obama kommer inte att vara något  undantag. Snart kommer han kyssa Israels fötter och snart kommer Israel att bomba ihjäl några stackare i Libanon eller Palestina.

Folket i USA hoppas på ett mirakel, men mirakel slutade med den sista Profetens död. Obama kan inte gå på vatten eller dela bröd så det mätter alla miljoner. Folk måste vakna upp och inse, inget kommer förändras. En idiot försvann, och en ny har kommit till makten.

Obama ska svära presidenteden imorgon och den festen är en av de mest överdådiga. Är det verkligen vettigt att ha en stor dyr fest, när USA lider av ekonomiska problem?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4204895.ab

2 kommentarer

  1. umzacharia 19 januari 2009

    Hittade ett jobb som passade dig=) Dom söker en skribent till HD:s ledar sida. Hittade jobbet på platsbanken. Du kan ju alltid extra knäcka,eller?? hehhe

  2. Bahlool 19 januari 2009

    haha hade varit kul, men har en vän som jobbar där och det tog honom många utbildningar för att komma in 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *