Press "Enter" to skip to content

Målet är utstakat

Jag hade hoppats få över 400 läsare och då skulle jag börja med reklam. Tanken är att all inkomst från reklamen ska gå till några familjer som jag “adopterat” i det problemtyngda Irak. Idag fick jag så många läsare, jag fick runt 80 läsare för att jag skrev om det skämmiga avtalet med fotbollsspelaren Kaka; rätt roligt att folk kommer till min blogg när jag skriver om fotboll, men inte när jag skriver om palestina och misären där. Jag hoppas att några av läsarna fann det tillräckligt intressant för att återkomma och varje klick på reklamen (när den dyker upp) är en klick för en behövande.

400 läsare, kan bara tacka alla för det :))

Bli först att kommentera

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *