Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

En skola, igen!!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4200472.ab

Det verkar som Israel gjort det till ett mål att förstöra så många FN byggnader som möjligt; att döda så många oskyldiga som man bara kan. Än en gång, för fjärde gången nu, angrips en FN skola, där flyktingar gömt sig. Detta brott kostade minst sex personer livet.

Israelerna är snälla, de skickar sms och flygblad där de uppmanar civila att ta sig ut från vissa områden. Flyktingarna tar sig då till FN byggnader och sjukhus, då går Israel, som fått koordinaterna från FN för alla deras byggnader, och bombar dessa. Man kan fela en gång, ja kanske två gånger, men så här ofta? Sjukhus med sårade som brinner efter kraftiga attacker från Israeliska flygplan och artilleri. Skolor som är överfyllda med barn och kvinnor, där 30 tal personer sover på golvet i ett klassrum, blir rena fällan för de flyende. Hela familjer blir utrotade, detta cyniska och barbariska sätt att se på människoliv är sjukt. Man ”talar” om fred och vapenstillestånd, vad hjälper det de offer som faller för israelisk eldgivning, varje dag, varje timme, varje minut?

Ett slut på detta barbari, undersökning vem som bär ansvar och en domstol där denna person eller dessa personer ska åtalas och dömas. Vi är civiliserade människor med lagar och regler, dessa lagar och regler gäller Israel också.

gaza1_57366dEtt barn förs till sjukhus efter attackerna mot Gaza.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *