Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Walking down Memory lane- Eller hur jag trampade på ömma tår.

Efter runt ett års klagande, skrivande och ringande, fick jag äntligen tillfälle att se att Lunarstorm skapade ett forum för religionen Islam. Jag svarade sanningsenligt vad Islam ansåg om både homosexualitet och andra religioner. Jag var ju där som operatör för att visa vad Islam anser om saker, inte vad jag eller andra borde eller inte borde tro på. Tiden gick och jag tog in ateister, kristna och judar. Jag blandade shias som sunnis i operatörsstälningen.

En dag hade jag trampat på för mångas känslor och jag ser igenom mina gamla logs från den tiden(jag sparar så mkt som möjligt från det förgångna) och där skryter några wahabis (personer som tillhör sunnigrenen men som är mera åt det extrema hållet) över att de fick sunnimuslimska operatörerna att sluta på diskusen. De lyckades också få igång en shia och en sunni avdelning under Islam. Jag såg plötsligt hur en shia okunnig operatör, gick till Sunniforumet och där försökte han disktuera med dem för att (som han sa till mig) ”konvertera” dem till shiaislam.

Tog mig fem minuter och han var kickad. Plötsligt gick dessa Shias, dessa Wahabis, vissa kristna och judar som ansåg att jag var en antisemit för min kärlek för Hizbollah, samman och fick Lunarstorm att kicka ut mig. Roliga är att jag fick alla de grupper, som hatar varandra, att gå samman, däribland även nazister.

Jag vägrade att sätta min ”fot” på den diskussen igen och höll mig borta och alla som deltagit i komplotten kastades ut ur mitt liv. Idag blev jag portad från en blogg. Anledningen var att för många klagat på mig, och jag kan inte sluta tänka på Lunardiskussen. Jag fick portningen idag, inte för att jag sa något dumt, utan för att många ”muslimer” skrivit och klagat. Jag har använt den här nicken Bahlool sen 98, så jag vet att jag är kändis bland vissa.

Ställen och anledningen jag blev portad ifrån:

1. MIRC: Kanalen Islam hade autoboot på alla som kom från kanalerna Shia eller hade Shianamn. I och med att jag var en av de högre cheferna på Shiakanalen, var jag på autoboot (man blir blockerad och utslängd) automatiskt.

2. MIRC: Kanalen Shiaislam. Efter att ha fått reda på att några av de högsta lederna på kanalen använt sig av tricks för att ha cybersex med flickor, och påtalat det för dem, tog de bort stora delar av min makt, jag satte aldrig min fot på den kanalen igen. Med tanke på att jag var känd för att ha varit där 24/7 och med tanke på att jag tog in  pakistanier och indier in i maktens korridorer, var mitt försvinnande ett ”mysterium”. Ledarna för Shiakanalen bad mig komma tillbaka men jag var stolt och är det än över att jag vägrade.

3. En hip hop sida på nätet hade diskussioner om Islam. Då jag var så dum att jag fortsatte försvara min tro mot en ateist, blev jag utslängd. Nåja jag har aldrig gillat hip hop anyway…

4. Unga Muslimers cyber maillista. Var medlem där, fick många av mina vänner från nätet att bli medlemmar. Där visade sig några av de mest kända Sunniledarna i Sverige och deklaraderade att vi Shiamedlemmar, inte var äkta muslimer. En av dem är Abdul Haqq Kailani, en man känd för att ha konverterat till Islam och som dyker upp på tv här och där och kräver att man ska sluta med sina fördomar mot Islam..roligt att herr Haqq inte löd sina egna föresatser. När jag proteserade mot detta blev jag kickad och hade provötid på några dagar. När jag kontaktade konvertiten som hade hand om min bannlysning, vägrade hon minnas sina ord och löfte (med tanke på hur Islam håller hårt på att man ska hålla sitt löfte, var det väl förunderligt att denna äkta muslim helt plötsligt glömt bort sitt ord).

5. En Shiamuslimsk sida blev jag kickad ifrån, då jag hade mage att protestera och tala illa om storheten Sadr. Muqtada Sadr är en galen shiapräst i Irak, vars dumhet kostat tusentals människor livet. Vidare hade vi några iranier som inte kunde acceptera att Iran inte är perfekt, utan att det också begår brott mot religionen och mot våra samveten. Kicked i was..och jag höll mig borta.

6. Idag blev jag portad tills på lördag, för att ”många klagat”. Ja vilken synd det dock är. Att man blir dömd inte för att man har gjort fel, men för att vissa inte gillar min nick, mitt namn eller att en Shiaarab moppsar upp mot överhögheten…suck. Jag hade kommenterat någon vecka sedan att Hamas och många palestinier varit fientliga mot Shias men att  Shias var och för alltid kommer att stödja och hjälpa palestinierna. Jag ombads av ägaren till bloggen att inte gå in på såna här saker och jag slutade. Idag fick han dock nog av att så många ”muslimer” skrivit och klagat så han blockar mig för några dagar. Han menar att jag trampar på ömma tår, och jag undrade hur många tår inte han trampat på? Hur många rasister och sionster inte hatar honom?

Jag undrade också varför jag blir utkastad, när jag inte brutit mot någon regel; förklarade att han kan behålla blocken mot mig för jag går inte dit jag inte är välkommen. Han äger en av de största och bästa bloggarna och är hatad för sitt försvarande av svaga grupper som palestinier och muslimer. Det är dock fel att döma ut mig, utan att jag brutit mot någon regel.

Jag försöker vara konsekvent i mitt beteende, det är svårt, men att ränna runt och beklaga sig över fördomar, och sen själv ha fördomar mot mig som shiamuslim, eller om man hatar orättvisor och sen stödjer orättvisan i form av Muqtada Sadr är bara befängt och patetiskt. Så gjorde inte mina Imamer..hur ska jag då kunna gå emot deras föresatser?

2 kommentarer

 1. En dansös dagbok 16 januari 2009

  Vännen jag tycker du borde lägga all din kunskap och energi på att göra något för att förändra och informera på något annat sätt än forum och bloggar. Människor är inte direkt motagbara för att diskutera på nätet ”alla är arnold bakom sin skärm” haha. Min åsikt är att du ska skriva en bok!

  Ta hand om dig, Kram

  Ps: Om det skrivs en bok så vill jag bli omskriven på på första sidorna, gärna med en länk till mina hemsidor, en kort text om hur underbar jag är och en fin bild hade varit passande. 😉

 2. Bahlool 16 januari 2009

  hahaha hade planer på en bok men du känner mig, så distraherad som jag är och så..jag är nog lite som du har många bollar i luften samtidigt och i mitt fall blir det aldrig av hahaha
  gå lägg dig det är för sent för att vara vaken 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *