Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

2 kommentarer

  1. umzacharia 16 januari 2009

    Såg det programmet om Landskrona. Såg du det?? Helt konstig SD rasism och svensson rasism. Man vet int eom man ska skratta eller gråta. I slutet av programmet säger den där mannen att han ska minsann inte bo kvar i sverige när han blir pensionär. Han ska flytta söder ut. När reporterna konfronterar honom med att han blir invandrare i det landet…så blir han tyst….hahhah. Det hade han ju inte tänkt på 😉

  2. Bahlool 16 januari 2009

    Alltså jag har märkt att många människor tänker inte till. De är dumma, men tyvärr är det de som bestämmer över våra liv ibland. Såg på några av mina youtube om Israel, där folk säger ja men araberna är hemska de vill slakta oss, och sen går de själva och säger slakta alla araber, barn kvinnro och äldre…suck..och dubbelsuck…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *