Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Snälla skjut på mig?

TV | Aftonbladet.

När man tittar på de senaste Israeliska attackerna på FN personal och FN byggnader, kan man bara komma till en enda slutsats; Israel gör det med flit. FN har sen många år gett Israel uppgifter om koordinaterna för vart FN byggnaderna finns, för att underlätta för Israel att inte träffa dem. Israel får alltså reda på vart alla de här byggnaderna finns för att undvika att träffa dem, men istället för att minska risken för att dessa byggnader träffas, så ökas den risken.

Det verkar som om Israel får hjälp med att träffa de rätta byggnaderna. Att träffa en FN-byggnad utan flit, det kan man kanske ha överseende med, men att träffa så många olika byggnader, efter att ha fått uppgifter vart de ligger och vad man har i dem är i nget annat än bevis för att Israel gör det här med flit. Israel ogillar FN, ett FN som ställer krav på Israel att sluta med sitt folkmord. Hur ofta ska Israel bomba FN, innan FN vaknar upp och inser fakta? Israel är en terrorstat som vill skada FN och palestinierna, INSE FAKTA, det har hela världen gjort och bara FN, EU och USA som inte förstått det än.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *