Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

4 kommentarer

 1. Alyssa 15 januari 2009

  Visst är det så?! Att om jag gnäller på sverige så måste jag vara svensk för o göra det, en ”vit” precis så som du menar.
  Och jag fick en kommentar där nån -anonym- skrev ”Du verkar vara rasist? Är du rasist? För du skriver så mycket skit om oss svenskar och om Sverige… För det är det det du menar med kallt land kall kultur”

  Hahaha… Jag dog av garv och fyfan, jag tyckte inte mitt inlägg var särskilt rasistiskt. : ) men den personen tyckte tydligen det.

  Åsiktsfrihet i detta landet gäller inte för oss som inte är blonda, blåögda och superljushyade. En riktig svensk klagar inte offentligt, en riktigt svensk bäddar in sina fördomar bland en massa fina ord, men de vet inte hur mycket som syns genom deras ögon.

  Du har sååå rätt, vem har mer rätt att gnälla än någon annan än vi som är mångkulturella? 😛 haha…

 2. Bahlool 15 januari 2009

  ta det där med en nypa salt…jag har skrivit så mycket. Idag blev jag blockerad för att några hade anmält mig till en blogg. Jag hade inte skrivit något alls som var negativt utan försvarat hamas och palestina, men en enda gång sa jag att hamas sörjde att Zarqawi (en man som mördat en massa shias i irak) och då föll deras aktier hos mig och andra..det var lääänge sen men jag fick plikta för det idag. Poängen är den, folk tror vad de vill tro, och inget spelar roll för dem. Jag har blivit kallad allt från antisemit, till dålig muslim, till kafir, till blatte, till rasist mot allt som har två en och två armar..screw them 😉

 3. Alyssa 15 januari 2009

  True true! Tackar, du säger alltid så kloka saker ;D
  *skickar massa kramar*

  Ps. they can srew themselves 😛

 4. Bahlool 15 januari 2009

  lol ja, man vill inte ha dem i närheten av en!! 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *