Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Adolf Hitler, 3, omhändertogs av socialen

Adolf Hitler, 3, omhändertogs av socialen | Nyheter | Aftonbladet.

En inkarnation av Hitler? Föräldrarna gillar vit makt och verkar ha fått den briljanta ideen att kalla sina barn för olika namn som speglar deras övertygelse. Ett barns namn är Adolf Hitler ett annat heter Aryan Nation (ariska nationen). Nu har socialen i USA bestämt sig för att omhänderta barnen och man likställer namnvalet med misshandel.

Ett namn är viktigt. Jag kan genom namnet (med rätt stor säkerhet) tyda vilken religion eller vilken sekt en arab har. Jag kan också med hjälp av namnet se vilken ras en person tillhör och diskriminera personen ifråga. Enligt Profeten Muhammed ska man ge barnet ett namn som gör föräldrarna och barnet stolta. Varför bytte inte familjen sina namn istället? Varför bytte inte fadern och mamman namn? Varför ska barnen få utkäkmpa det krig som föräldrarna tror på?

En ding ding värld, indeed.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *