Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Ett brev skickades ut…

Jag fick ett brev av en vän och ändrade på det lite. Skickade imorse in brevet till ICA och här kommer lite versioner av brevet för dem av er som vill göra mera än att bara reta er på Israels beteende. Har ni barn, tänk på dem liggandes döda för att Israel vill bli av med raketer någon annan skjutit. Vi döms utifrån våra handlingar och är man tyst inför den här orättvisan så stödjer man mordet på dessa barn. Vi måste också inse en sak, vi lever i Sverige vi har det förmånligt här när vi kan yttra oss utan att behöva vara rädda för straffåtgärder begångna av stat eller grupper.

9il


Mitt brev till ica

Jag undrar ifall inte ICA med tanke på de senaste dagarnas utveckling i Mellanöstern överväger att sluta sälja Israeliska varor? Jag är övertygad om att många av era kunder inklusive mig själv skulle se otroligt positivt på detta. Som saken ser ut nu finns det varor som jag ofta inte kan köpa därför at de nästan alltid köps in från Israel tex sharonfrukt, sötpotatis och avokado. Jag har sett positivt på ert bojkott av varfor som bryter mot moraliska regler, vad är mera omoraliskt än mordet på småbarn?

Ica Kontakt


Brev skrivet av en vän som jag ändrade på lite och olika kontakter för att skicka det lätt via mail.

Jag undrar ifall inte COOP med tanke på de senaste dagarnas utveckling i Mellanöstern överväger att sluta sälja Israeliska varor? Jag är övertygad om att många av era kunder inklusive mig själv skulle se otroligt positivt på detta. Som saken ser ut nu finns det varor som jag ofta inte kan köpa därför at de nästan alltid köps in från Israel tex sharonfrukt, sötpotatis och avokado. Jag har sett positivt på er bojkott av fisk som fiskats olagligt och omoraliskt, jag hoppas att en  bojkott av israeliska varor signalerar att COOP inte bara bryr sig om fisken utan också om det mänskliga lidandet som pågår i det ockuperade Palestina. Israel bryter inte bara emot folkrätten utan också mot FN resolutioner och jag är intresserad av att veta vart COOP ställer sig i frågan?

mvh

Coop email     info@coop.se

ICA kontakt
Axfood       info@axfood.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.