Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Paradiset har åtta portar

På uppdrag av Muhammad Ibn Fadhel Al Zakari, som berättar på uppdrag av Imam Al Sadeq (as) som sade:
“Imam Ali (as) sade: Paradiset har åtta portar:
Den första är för Profeterna och de trovärdiga, den andra porten är för martyrerna och de rättfärdiga, och fem av portarna är för våra shia och älskare. Jag kommer vara stående vid Sirat, sägandes: Herre, acceptera mina shias, älskare, supportrar och hjälpare under dagarna av Dunya. Sedan, kommer en röst från tronen säga “Din bön har besvarats, och dina shias har förmedlats för.” Sedan, kommer varje medlem av mina shia, mina älskare, mina supportrar och de som förklarade krig mot dem som förklarade krig mot mig förmedla för 70,000 människor från sina grannar och nära. Och den sista porten används för resten av muslimerna som bevittnar att det inte finns någon Gud förutom Gud medan de inte har ett sått ett frö av hat mot oss Ahlulbayt.”

[Bihar Al Anwar, vol. 8, s.121]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *