Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Citat – Guds barmhärtighet

Profeten Jesus as bestämde sig en dag för att se om han kunde lösa problemet mellan Gud swt och djävulen. Så han bestämde sig att fråga Gud swt om Han kunde förlåta djävulen för allt som har gjorts. För de som inte vet så kom profeten jesus as väldigt sent, mellan honom och profeten Mohammed saw så var det 500 600 år. Så djävulen har lurat folk i flera tusen år, så vi snackar om miljarder av människor. Profeten jesus as frågar Allah swt om han kan förlåta djävulen för allt. Gud swt svarar ja men på ett villkor. Gud swt villkor var att djävulen skulle buga inför Profeten Adam as.
Då går profeten jesus as till djävulen och berättar vad som har hänt. Den förbannade djväulen sa; jag bugade inte inför profeten adam as när han var vid liv, ska jag göra det när han är död? Aldrig

Guds swt barmhärtighet är något ingen kan beskriva.

 

min barmhärtighet

Längre ned finns en version med Moses (a.s) istället

Once, Satan approached Prophet Musa (a.s) and said to him: “You are the Prophet of Allah while I am one of His sinning and disobedient creations. It is my desire that I repent before Him, so request Him to accept my repentance.”

Musa (a.s) agreed and prayed for him, whereupon Allah said: “O’ Musa! I shall accept your intercession for him. Tell him to prostrate upon Adam’s grave in order that I accept his repentance.”

Musa (a.s) met Satan and said: “Prostrating upon Adam’s grave shall cause your repentance to be accepted.”

Hearing this, Satan said: “I did not prostrate before Adam when he was alive, how can I prostrate upon his grave now that he is dead? I shall never do such a thing!” Then continuing, he said: “O’ Musa! Since you interceded for me before Allah you have obliged me. I shall advise you to be wary of me in three places in order that you do not face damnation and ruin. First: During anger; for in that state my soul is in your heart and my eyes into yours. Second: During a battle (jihad); for in that state I cause the soldiers to bring their wives, children and relatives to mind in order that they turn back from the battle and flee away. Third: Never sit with a non-mahram woman in one place for I shall whisper temptations into both of you.”

Shanidaniha-e-Tarikh, pg. 258; Mahajjatul Baidha, vol. 5, pg. 59

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *