Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

VÄNNER

Två goda vänner var på väg genom skogen. De kände på sig att något farligt kunde plötsligt hända dem när som helst i mörka skogen. Så de lovade varandra att de skulle ställa upp för varandra om någon av dem skulle utsättas för fara.

Plötsligt såg de en stor Björn närma sig dem. En av vännerna sprang iväg utan att ens att titta på sin vän och klättrade direkt upp i ett närliggande träd. Men den andra som inte kunde klättra gick efter sin känsla och la sig på marken livrädd och låtsades vara en död man.

Björnen kom nära mannen som låg på marken. Luktade honom i öronen och gick långsamt iväg. Eftersom björnarna inte rör döda varelser. Mannen i trädet klättrade ner och frågade sin vän på marken, ”Kära Vän, vad viskade björnen i ditt öra?” Vännen svarade, ”Björnen rådde mig inte lita på en falsk vän.”

Moral: En Sann vän är den som alltid stöttar, står fast vid sitt ord och stöttar i varje situation.

Inspirerad av en annan berättelse
Fler bilder i komentaren

Skriven av Fatima Mourtada

11091035_956784684341712_7126817815961795442_o

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *